Løsninger til søvnundersøgelser i hjemmet og diagnosticering

Vores ultimative mål er at hjælpe millioner af udiagnosticerede søvnapnø-patienter med at få den nødvendige behandling. De omfattende diagnosticeringsløsninger fra ResMed gør søvnlaboratorier i stand til at foretage søvnundersøgelser i hjemmet og dermed screene flere patienter end før, mens kompatibelt software sikrer effektiv håndtering af alle trin i diagnosticeringsprocessen.

Kan du ikke finde det produkt, du leder efter?

Det kan være, det er udgået. Kontakt din ResMed-produktspecialist for at få flere oplysninger. Du kan også gå ind på vores side med vejledninger og teknisk dokumentation for at få adgang til andre ressourcer.

 

Flere innovative løsninger fra ResMed

ResMeds masker til behandling af søvnapnø og luftvejslidelser leverer en komfortabel og yderst effektiv behandling. Læs mere om vores store udvalg af fullfacemasker, nasalmasker og andre masketyper.

Se alle søvnapnømasker og respirationsapparater

Vores apparater er designet til at behandle søvnforstyrret vejrtrækning og luftvejslidelser og tilbyder unik komfort og dokumenteret effekt.

Se alle ResMeds søvnapnø- og respirationsapparater

Med intuitive brugerflader og lettilgængelige rapporter hjælper vores løsninger inden for compliance-håndtering dig med at identificere og løse patientproblemer, proaktivt og rettidigt.

Se alle datahåndteringsløsninger fra ResMed
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]