Hjemme-søvnundersøgelse & diagnostik | ResMed

Løsninger til søvnundersøgelser i hjemmet og diagnosticering

Vores ultimative mål er at hjælpe millioner af udiagnosticerede søvnapnø-patienter med at få den nødvendige behandling. De omfattende diagnosticeringsløsninger fra ResMed gør søvnlaboratorier i stand til at foretage søvnundersøgelser i hjemmet og dermed screene flere patienter end før, mens kompatibelt software sikrer effektiv håndtering af alle trin i diagnosticeringsprocessen.

Kan du ikke finde det produkt, du leder efter?

Det kan være, det er udgået. Kontakt din ResMed-produktspecialist for at få flere oplysninger. Du kan også gå ind på vores side med vejledninger og teknisk dokumentation for at få adgang til andre ressourcer.

 

Flere innovative løsninger fra ResMed

ResMeds søvnapnø- og respirationsmasker er designet til at give behagelig og effektiv behandling. Lær mere om en bred vifte af fullfacemasker, nasalmasker og nasalpudemasker.

Se alle søvnapnømasker og respirationsapparater

ResMeds søvnapnøbehandlingsløsninger er udviklet til effektiv og behagelig behandling. Udforsk PAP-apparater, værktøjer til patientinddragelse og telemonitoreringssoftware, alt sammen skabt med bedre søvn og strømlinet tilstandsstyring i tankerne.

Se alle ResMed søvnbehandlingsløsninger

Vi tilbyder omfattende respiratoriske løsninger til at understøtte patientens livskvalitet. Oplev ventilationsapparater, high-flow behandlingsmuligheder til KOL-behandling og AirView for Ventilation, vores telemonitoreringssoftware.

Se detaljer
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]