Noxturnal analysis & reporting sleep software for Nox A1/Nox T3s | ResMed

Noxturnal

Analyse & søvnrapporteringssoftware til Nox A1s/Nox T3s

Noxturnal-software tilbyder en lang række funktioner, fra programmeret søvnundersøgelser og online videooptagelse på søvnklinikken, til manuel score, tilpassede rapporter og dataeksport. Disse funktioner kan tilpasses de enkelte behandleres specifikke krav.

De vigtigste funktioner

  • Noxturnal analyserer automatisk undersøgelsesdataene under download og viser straks optagelsesresultaterne på enkel og overskuelig vis. Når du er færdig med at analysere undersøgelsen, opdateres resultaterne automatisk. Dermed har du altid de nyeste og mest aktuelle data lige ved hånden.
  • Med henblik på at forenkle score-tildelingen for teknikere og læger, og samtidig speede analyseprocessen op, kan Noxturnal foretage en forhåndsanalyse af de optagne signaler. Du kan brugertilpasse og redigere de automatiske analyseprotokoller i henhold til dine specifikke behov.
  • Noxturnals rapporteringssystem er designet til at ligne velkendte tekstbearbejdningsløsninger, hvilket gør det nemmere for dig at oprette, redigere og brugertilpasse dine søvnrapporter. Du kan også oprette brugertilpassede statistikfelter for øget fleksibilitet.
  • Takket være en patent-afventende algoritme, er Noxturnal i stand til at omdanne RIP- signaler af god kvalitet til et kalibreret RIP signal. Systemet kan aflæse flowet fra din patients RIP-bælte og bruge disse data til at komplementere flow-signalet fra patientens nasalkateter. Dataene kan omvendt også erstattet dette flow-signal, hvis din patient ikke kan bruge nasalkateter.
  • Noxturnal-softwaren rummer et bredt udvalg af egenskaber, herunder extended AASM standard PSG-optagefunktion, øjeblikkeligt tilgængelige optageresultater med automatisk analyse, kalibreret RIP-teknologi, flow volume-loops og som noget nyt: Pleth bølgeform-analyse. Arbejdsområdet, rapporteringsgrundlaget og felterne med statistikoplysninger kan brugertilpasses, ligesom det er muligt at konfigurere centraliserede indstillinger med henblik på multibruger-miljøer.

Læs mere om Nox T3s polygrafiapparat med forbindelsesfunktion til søvnundersøgelser.

Hvor køber jeg dette produkt?

Kontakt vores kundeservice eller din lokale repræsentant for flere oplysninger om købet af dette produkt fra ResMed.

 

Garanti & serviceydelser

Leder du efter informationer om garanti- og serviceydelser vedrørende Noxturnal analyse- & søvnrapporteringssoftwaren?
Find svarene i vores ressourcecenter.

 

Relaterede produkter

Polygraf med estimeret søvntid

Læs mere

Øjeblikkelig onlineadgang til patienters screeningsoplysninger i den sikre AirView-server, en cloud-baseret løsning til patienthåndtering

Læs mere

Nox A1s polysomnografiapparat til hospitals og hjemmediagnostik

Læs mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.