Idéer og feedback

Mens ResMed sætter pris på at modtage observationer og feedback fra brugere af vores produkter, er al kommunikation, der sendes til ResMed, udelukkende underlagt ResMeds idé- og feedbackpolitik, der siger:

For at undgå en misforståelse eller anden konflikt med personer, der er interesseret i at dele ideer med ResMed, er det vores præference, at uopfordrede tekniske ideer beskyttes af patenter, før du sender ideen til ResMed. Vi mener, at dette er den bedste tilgang til at beskytte dine interesser og ResMeds løbende engagement i forskning, udvikling og dens intellektuel ejendomsportefølje.

I overensstemmelse hermed er du enig i, at din kommunikation og eventuel inkluderet information og materiale kan videregives til ResMed-medarbejdere, konsulenter, andre repræsentanter og tredjepart efter ResMeds eget skøn. Du accepterer, at ResMed, efter eget skøn, beslutter, hvorvidt man vil indgå i yderligere kommunikation med dig eller ej. Du accepterer endvidere, at ResMed ikke er forpligtet til at behandle din kommunikation som ejendomsret eller fortrolig og ikke skal være begrænset i sin ret til at bruge kommunikationen til noget formål. Du accepterer også, at ResMed ikke påtager sig noget ansvar som et resultat af ligheder, som du kan opleve som eksisterende mellem din kommunikation og ResMed-produkter, teknologier, processer, materialer, reklamekampagner, kampagner, marketingplaner eller produktnavne.