Kom i kontakt med ResMed | ResMed

Kom i kontakt med ResMed

Vi er her for at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at finde de oplysninger, du har brug for.

Bliv forhandler af ResMed

Hør mere om at arbejde med os. Udfyld kontaktformularen for at komme i kontakt med et medlem af vores salgsteam.

Køb ResMed produkter

ResMed Online Store (ROS) er en one-stop-shop for søvnprofessionelle, der giver dig øjeblikkelig adgang til priser, forsendelse og fakturaoplysninger. Kontakt din ResMed-repræsentant for at oprette en konto eller log ind nu for at starte med at købe ResMed-produkter.

Nyttige links til sundhedsprofessionelle

Vil du hjælpe dine patienter med at forstå, hvordan man rengør og plejer ResMed-produkter? Find oplysninger om vedligeholdelse og pleje her.

Vælg dit produkt for at få øjeblikkelig adgang til ResMed brugervejledninger og overensstemmelseserklæringer.

Læringsressourcer og produkttjenester

Få adgang til ekspertindsigt om de seneste innovationer inden for digital sundhed og søvnapnø og respirationsbehandling gennem vores video- og webinarplatform.

Skal du returnere et ResMed-produkt eller anmode om en reperation? ResMed Online Store (ROS) gør det nemmere end nogensinde før at sende dine varer, se reparationsoplysninger og få adgang til din garanti.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Vi er her for at hjælpe! For alle spørgsmål vedrørende ResMed-produkter, deres anvendelse eller prissætning bedes du udfylde formularen nedenfor. Vi bestræber os på, at besvarer alle forespørgsler inden for 3 hverdage i den rækkefølge, de er modtaget.