Respiratorisk behandling | ResMed

Software & datastyring 

Med intuitive brugerflader og lettilgængelige rapporter hjælper vores løsninger inden for monitorering og datastyring dig med at identificere og løse patientproblemer, proaktivt og rettidigt.  Vi tilbyder også smarte patient-apps, der højner patienternes behandlingsengagement. Vores mål er at skabe øget patient-compliance, at nedbringe behovet for opfølgende patientkontroller- og monitorering samt at skabe øget omsætning for de behandlingsansvarlige sundhedsudbydere.

Patientstyringssoftware

Sikre og brugervenlige softwareløsninger til patienthåndtering giver omfattende adgang til kliniske data via vores forbundne apparater. De fremmer en effektiv behandling og hurtige resultater.

AirView
Cloud-baseret patientstyringssystem og data on demand, designet med højeste sikkerhed for øje.

ResScan
Nemt og fleksibelt patientstyringssystem med detaljerede datagrafer- og rapporter

App til patientinddragelse

ResMeds apps viser patienterne deres natlige søvndata og sender dem skræddersyet rådgivning og vejledning baseret på disse. Vores patient-apps er en god måde at opretholde patienternes motivation på og derved sikre langvarig compliance.

myAir
Patientmotivation og øget compliance gennem datasporing og træning

Flere innovative løsninger fra ResMed

Vores apparater er designet til at behandle søvnforstyrret vejrtrækning og luftvejslidelser og tilbyder unik komfort og dokumenteret effekt.

Se alle ResMeds søvnapnø-apparater

ResMed tilbyder en lang række CPAP-masker inden for hver kategori, der alle kombinerer letvægtskomfort med fremragende forsegling og pasform.

Se alle ResMeds CPAP-masker og tilbehør

Vores omfattende diagnosticeringsløsninger gør det muligt for søvnlaboratorier at foretage søvnundersøgelser i patientens eget hjem via kompatibelt software. Dermed kan søvnlaboratoriet effektivt håndtere hvert eneste trin i diagnosticeringsprocessen.

Se alle ResMeds diagnosticeringsløsninger