myAir: registrering af søvnbehandlingsdata og coaching-redskab

myAir er et motiverende dataregistrerings- og coaching-program, der er designet til at klæde dine patienter bedst muligt på til at varetage deres egen søvnapnø-behandling. myAir stimulerer patienternes behandlingsengagement, så du får mere tid til at fokusere på de mere komplekse patientsager.

myAir: styrker patientens tillid, støtter behandlingscompliance

Med myAir kan dine patienter:

  • Registrere og forstå deres søvnbehandling
  • Drage fordel af coaching og skræddersyede tip
  • Benytte værktøjer til uddannelse og selvhjælp

Hvorfor bør du anbefale myAir til dine patienter?

myAir øger patienternes behandlingscompliance

myAir øger den daglige CPAP-brug og compliance markant.1 Faktisk giver myAir 76 % af brugerne mulighed for at opnå en gennemsnitlig CPAP-compliance på >4 timer pr nat.1

myAir tilskynder til patientengagement

myAir motiverer dine patienter til at involvere sig i deres egen behandling og opleve, at effektiv behandling kan forbedre deres livskvalitet.

myAir giver dig mulighed for at fokusere på komplekse sager

myAir hjælper patienterne med at besvare enkle spørgsmål og håndtere mindre tekniske problemer. Det betyder, at du kan bruge mere tid på komplekse patienter og andre prioriteter.

Rose, Andy og Anthony bruger myAir og deler her ud af deres erfaringer

Rose, 75 år
“myAir fortæller mig, hvad jeg har brug for at vide om min behandling” – myAir holder Rose opdateret om hendes søvnbehandling, så hun altid er på rette spor.

Andy, 47 år
“MyAir gav mig livet tilbage og bragte os sammen igen” – Enkel at bruge og gode resultater: Andy fortæller sin myAir-historie.

Anthony, 50 år
“myAir har gjort mit liv bedre” – Fra udmattet til energisk: Pauls livsforandrende oplevelse med ASV-behandling.

myAir + AirView: vores connected health-løsninger til øget patientcompliance

myAir gør det nemmere for dine patienter at engagere sig i deres behandling. AirView, ResMeds patientstyringssystem, hjælper dig med at registrere patienternes fremskridt og hurtigt identificere og løse problemer direkte fra dit skrivebord. myAir plus AirView betyder mere strømlinede arbejdsprocesser, mindre tidsforbrug i forbindelse med datasøgning og flere muligheder for at yde support, præcis hvor og hvornår der er brug for det.

Referencer:
1. Price Waterhouse Coopers. Empowering the sleep apnoea patient. A study of how myAir users behave better. 2016