myAir registrerings- og coaching-app til søvnbehandling | ResMed

Opbyg dine patienters færdigheder og selvtillid inden for søvnapnøbehandling med myAir™-appen.

Hjælp din patient med at få en nemmere start på søvnbehandling, giv dem en større forståelse af deres egen behandling og den nødvendige motivation til at overholde behandlingen i de første 90 dage1 takket være myAir coaching-appen.

Hvorfor skal du tilskynde til brug af myAir?

myair-app-til-søvnapnø-patienter-dashboard-bibliotek-assistent-mobile

De første tre måneder kan være svære for patienterne. Med myAir øges mulighederne for at overholde søvnbehandlingen i de første 90 dage. Faktisk gør den 76 % af brugerne i stand til at opnå en gennemsnitlig PAP-behandling på mere end 4 timer hver nat2.

Med myAir får patienterne mulighed for at forstå deres behandling, de får mulighed for at finde oplysninger på egen hånd, og de opmuntres til at opnå begyndende compliance2. Kombineret monitorering med AirView og myAir hjælper dig med at støtte god pleje, spare tid og optimere ressourcerne3.

Adgang til personlig behandlingsstøtte når som helst

myAir giver dine patienter nyttige oplysninger lige ved hånden, når som helst og hvor som helst. Den indeholder:

  • daglig søvnscore , der viser, hvor godt deres behandling er gået om natten, og som giver dem mulighed for at følge deres fremskridt over tid.
  • skræddersyede coachingtips og instruktionsvideoer, der hjælper dem med at løse almindelige problemer på egen hånd.
  • motiverende beskeder for at tilskynde dem til at holde fast i deres engagement på lang sigt.
myair-app-skærme-coaching-til-cpap-patienter myair-app-skærme-coaching-til-cpap-patienter-resmed

En lettere start på behandlingen

Air11TM-brugere har adgang til Personal Therapy Assistant (PTA)*. PTA guider dine patienter gennem opsætning på egen hånd med stemmestyrede videovejledninger.

Patienterne kan også opleve Test Drive-akklimatiseringsfunktionen, som er en måde for patienterne at vænne sig til følelsen af PAP-tryk på, inden deres første behandling.

CPAP-patient-bruger-personal-therapy-assistant-i-myair-app-af-resmed myair-app-skærme-med-personlig-behandlingsassistent-til-cpap-patienter-resmed

Forstå og forbedre patientens behandlingsoplevelse

Air11-brugere kan også nyde godt af fordelene ved Care Check-In**. Care Check-In opfordrer dem til at indsende subjektiv feedback om deres behandlingsrejse. Patienterne får personlig vejledning, der hjælper dem med at løse de almindelige problemer, som opstår. Deres svar bliver også sendt tilbage til dig via AirView, så du nemmere kan identificere og støtte patienter, der har svært ved at få behandlingen til at fungere3.

myair-app-skærme-med-pleje-tjek-ind-for-cpap-patienter-DAN myair-app-skærme-med-personlig-behandlingsassistent-til-cpap-patienter-resmed

Tilslutningsmuligheder, der fungerer for dig og dine patienter

Kombineret monitorering med AirView og myAir hjælper patienterne med at opnå en god PAP-behandling. Den kombinerede tilgang hjælper mere end 87 % af PAP-brugerene med at opnå compliance i de første 90 dage af behandlingen, sammenlignet med 70 % for dem, der kun bruger AirView4.

Rose, Andy og Anthony fortæller om deres oplevelse af at bruge myAir

Disse patienters historier er en ægte og dokumenteret redegørelse for den enkeltes respons på behandling. Udfald og resultater kan variere, og denne persons respons giver ingen indikation, hjemmel eller garanti for, at andre mennesker får den samme eller en lignende oplevelse.

 

myAir fortæller mig, hvad jeg har brug for at vide om min behandling” – myAir holder Rose opdateret om hendes søvnbehandling, så hun altid er på rette spor.

 

MyAir gav mig livet tilbage og bragte os sammen igen” – Enkel at bruge og gode resultater: Andy fortæller sin myAir-historie.

 

myAir har gjort mit liv bedre” – Fra udmattet til energisk: Pauls livsforandrende oplevelse med ASV-behandling.

Dokumentcenter

AirSense 11 patientbrochure

Vis PDF

Apparater, der er kompatible med myAir

CPAP- og APAP-søvnbehandlingsudstyr

CPAP- og APAP-søvnbehandlingsudstyr

Bilevel-søvnbehandlingsudstyr

Relaterede produkter

Enkel styring, monitorering og rapportering for patienter med søvnforstyrret vejrtrækning.

Læs mere

Nemt og fleksibelt patientstyringssystem med detaljerede data, grafer og rapporter

Læs mere
airmini-app-therapy-data-follow-up-patient-resmed

AirMini-app

Smart patient-app til at styre AirMini-apparatet og få vist søvn-score og CPAP-behandlingsdata fra natten før

I myAir support og brugervejledningen kan du finde flere oplysninger vedrørende eventuelle advarsler og forholdsregler, der skal tages højde for før og under brugen af produktet.

Referencer:

*Visse funktioner i ResMed myAir er kun tilgængelige i myAir-appen.

**Er tilgængelig i myAir-appen, hvis Air11-apparatet er parret via Bluetooth med myAir-appen.

  1. Drager L et al. “Adherence with positive airway pressure therapy for obstructive sleep apnea in developing versus developed countries: a big data study” (sponsoreret af ResMed), JCSM, (Nov. 18, 2020), doi: 10,5664/jcsm.9008. n= 4.181.490. Tilgængelig online på: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33206044/.
  2. Price Waterhouse Coopers. Empowering the sleep apnoea patient. A ResMed-sponsored study of how myAir users behave better.
  3. ResMed Air11-kundeundersøgelse af 95 sundhedsprofessionelle, udført fra 24. august til 10. september 2021. Q18: 75,79% af behandlerne sagde, at de brugte mindre tid på at løse problemer for patienter sammenlignet med andre PAP-apparater, når oplysninger fra Care Check-In var tilgængelige i AirView, N = 95 respondenter. Q19: De behandlere, der rapporterede, at de brugte mindre tid på at løse problemer for patienter, rapporterede gennemsnitlige tidsbesparelser på 3 til 5 minutter pr. opkald, når de brugte Care Check-In-data, der var tilgængelige i AirView, N = 72 respondenter. Q16: 56,84 % af behandlerne sagde, at de hurtigere kunne identificere patienter, der havde brug for hjælp med deres behandling, når oplysninger fra Care Check-In var tilgængelige i AirView, N = 81 respondenter. Data registreret; ID A5079159.
  4. Malhotra A et al. Patient engagement using new technology to improve adherence to positive airway pressure therapy. A retrospective analysis. Chest. 2018;153:843–850. doi: 10.1016/j.chest.2017.11.005.