AirSense 10 AutoSet for Her søvnapnø-behandlingsapparat | ResMed

AirSense 10 AutoSet for Her

Søvnapnø-apparat med automatisk trykjustering målrettet kvinder

Behandlingsapparat med automatisk justering og AutoSet-algoritme, der er tilpasset obstruktiv søvnapnø (OSA) hos kvinder. AirSense 10 AutoSet for Her tilbyder de samme avancerede funktioner som standardmodellen, men er målrettet OSA-karakteristika, der er specifikke for kvinder. Kvinder udgør næsten 35% af nydiagnosticerede OSA-patienter1.

 • airsense-10-autoset-for-her-cpap-device-front-view-resmed
 • airsense-10-autoset-for-her-cpap-device-left-view-resmed
 • airsense-10-autoset-for-her-cpap-device-with-climateline-resmed
airsense-10-autoset-for-her-cpap-device-front-view-resmed
airsense-10-autoset-for-her-cpap-device-front-view-resmed
airsense-10-autoset-for-her-cpap-device-left-view-resmed
airsense-10-autoset-for-her-cpap-device-with-climateline-resmed

Specialdesignet til behandling af kvinder

airsense-10-autoset-for-her-device-for-women-osa-patients-resmed-mobile

AirSense 10 AutoSet for Her er baseret på en AutoSet-algoritme og er specialdesignet til at imødekomme de specifikke karakteristika ved OSA hos kvinder.

Forskning har vist, at kvindelige patienter i højere grad lider af modstand i de øvre luftveje2 , og AutoSet for Her-algoritmen er derfor designet til at være mere følsom over begrænsninger i luftstrømmen.

Detaljerede rapporter med behandlingsdata

airsense-10-autoset-for-her-apap-machine-for-women-resmed-mobile

ResMeds unikke AutoSet for Her-algoritme omfatter desuden en rapportfunktion ved navn Respiratory Effort-Related Arousal (RERA), der kan tilgås via ResMeds sikre og cloud-baserede behandlingsstyringssystem*, AirView. Denne funktion stiller yderligere kliniske behandlingsdata til rådighed, hvilket er et nyttigt redskab i forhold til at identificere kortvarige hændelser.

Vigtige funktioner

 • Det komplette sæt: AirSense 10 AutoSet for Her kan kombineres med en maske fra serien AirFit for Her, hvilket giver kvindelige patienter en komplet og skræddersyet behandlingsløsning.
 • Den indbyggede lyssensor justerer skærmens lysstyrke baseret på lyset i rummet. Hvis patienten skal op i løbet af natten, vil lyset fra skærmen derfor ikke forstyrre den sovende partner.
 • Easy-Breathe™ motoren er yderst støjsvag3 og sikrer dermed patienten og dennes sengepartner en mere fredfyldt nattesøvn.
 • Indbygget trådløs forbindelsesfunktion gør det muligt for dig at monitorere patienten, ændre indstillinger og foretage remote fejlsøgning.
 • Konstant luftfugtning hele natten med den indbyggede HumidAir™-fugter (tilbehør) med avanceret HumidAir-teknologi.

Køb online

ResMeds webshop giver søvnlæger og øvrigt sundhedsfagligt personale øjeblikkelig adgang til prisoplysninger, forsendelsessporing og fakturering. Kontakt din ResMed-repræsentant for at oprette en brugerkonto, eller log ind for at købe de ønskede produkter fra ResMed og spore dine forsendelser.

 

Hvordan bruges AirSense 10 AutoSet-apparatet?

Teknologier, der findes på apparatet

Garanti & serviceydelser

Leder du efter informationer om garanti- og serviceydelser vedrørende ResMed AirSense 10 AutoSet for Her CPAP-apparatet?
Find svarene i vores ressourcecenter.

 

Relaterede produkter

Behandlingsapparat med autojusterende tryk og integreret luftfugter, trådløs tilslutning og forbedrede supportfunktioner

Læs mere

Et sikkert,cloud-baseret system til monitorering og fjernunderstøttelse af søvnforstyrrede vejrtrækningspatienter

Læs mere

Motiverende datasporing og coaching-app designet til at hjælpe patienter med at opnå indledende compliance

Læs mere

Referencer:

* AirView hostes af IDS, et tredjepartsfirma, der er blevet tildelt den franske ASIP Santé-certificering for hosting af medicinske data, hvilket sikrer høje sikkerhedsstandarder.

 1. Robin Gelburd & al. Sleep Apnea: A Growing Public Health Issue. March 06 2018. AJMC.
 2. Wimms A & al. Obstructive Sleep Apnea in Women: Specific Issues and Interventions. Biomed Res Int. 2016;2016:1764837.
 3. D000-0245 Machines Data for Technical Communications. ID A1343710.