Søvnforstyrret vejrtrækning og behandlingsmuligheder| ResMed

Behandlingsmuligheder i forbindelse med søvnforstyrret vejrtrækning

Forskellige former for uregelmæssig vejrtrækning under søvn kræver forskellige behandlingsløsninger. ResMed tilbyder en række løsninger, der opfylder de forskellige behandlingsbehov hos patienter med obstruktiv søvnapnø, central søvnapnø og snorken. Vores behandlingsløsninger er designet til at opfylde dine patienters behov og omfatter både CPAP-, APAP- og bilevel-behandling samt adaptiv servo-ventilation og specialfremstillet tandskinner.

Læs mere om behandlingsmulighederne for SDB

ResMed tilbyder behandlingsmuligheder til hals-snorkere med og uden søvnapnø.

ResMed tilbyder et bredt udvalg af effektive behandlingsløsninger målrettet OSA, herunder CPAP, APAP, bilevel-behandling og behandling med tandskinner.

Adaptiv servo-ventilation (ASV*) egner sig til behandling af langt de fleste af disse mere komplekse patienter.

ResMeds apparater til søvn- og respirationsbehandling er udstyret med en trådløs forbindelsesfunktion, der gør det muligt at overføre behandlingsdataene til AirView for fjernmonitorering og brugertilpassede indstillinger.

  • ASV-behandling er kontraindiceret hos patienter med kronisk, symptomatisk hjertesvigt (NYHA 2-4) med reduceret venstre ventrikels uddrivningsfraktion (LVEF ≤ 45 %) og moderat til svær dominerende central søvnapnø.