Geoffs CPAP-behandlingshistorie | ResMed

Geoffs historie om behandling for søvnapnø

 geoff-cpap-historier-fra-soevn-apnoe-patienter

“Jeg har fået så meget mere energi, hvilket jeg især mærker når jeg underviser om aftenen eller lægger vejen forbi træningscentret. CPAP-behandlingen har ændret mit liv. — Geoff

Livet forud for CPAP-behandlingen 

Geoff havde snorket i et stykke tid, men fordi hans far også altid havde snorket, tænkte han ikke videre over det. Da hans kone Cassie bemærkede, hvordan hendes mand ofte stoppede med at trække vejret om natten, begyndte hun at blive bekymret for ham. Situationen eskalerede, da Geoff begyndte at få kvælningsanfald i søvne. Lægen henviste Geoff til en søvnundersøgelse. I løbet af søvnundersøgelsen stoppede Geoff med at trække vejret hele 125 gange i timen! Herudover led Geoff af tilstanden rastløse ben, der er forbundet med uro og smerter i benene, også om natten.  

Her er Geoff i dag

Geoff var fast besluttet på at gøre noget ved situationen, og tvang derfor sig selv til at se ud over sin umiddelbare modstand mod at skulle sove med maske og dele sit soveværelse med et CPAP-apparat. Allerede inden for en uge sov han langt bedre. For Geoff er det blevet langt lettere at bruge CPAP, fordi han ser resultaterne af behandlingen. “I dag føler jeg mig langt mere veludhvilet når jeg vågner op,” fortæller Geoff. “Jeg har altid været en fyr med et højt energiniveau, og nu føler jeg mig som mit gamle jeg igen.” 

  • Hjemby: Eugene, Oregon, USA
  • Symptomer: Snorken, kvælningsanfald, rastløse ben 
  • År i behandling: 2
  • Masketype: Nasalpudemaske
  • Hobbyer: Golf, crossfit, puslespil

Flere patienthistorier

Jeg har fået så meget mere energi i hverdagen, forskellen fra før til nu er helt utrolig. Mit blodtryk har stabiliseret sig. Nu kan jeg lege med mine børn uden at blive træt.“ 

Læs mere

Første gang jeg brugte CPAP, vågnede jeg op uden hovedpine. Snart var jeg heller ikke længere nødt til at tage en lur, så snart jeg kom hjem. Det var helt fantastisk.

Læs mere

“CPAP-behandlingen har ændret mit liv. Nu får jeg en hel nats søvn og tager altid mit apparat med mig på ferie.”

Læs mere