Jessicas CPAP-behandlingshistorie | ResMed

Jessicas historie om behandling for søvnapnø

 jessica-cpap-historier-fra-soevn-apnoe-patienter

“Jeg har fået så meget mere energi i hverdagen, forskellen fra før til nu er helt utrolig. Mit blodtryk har stabiliseret sig. Nu kan jeg lege med mine børn uden at blive træt.” — Jessica 

Livet forud for CPAP-behandlingen 

Jessica følte sig altid træt om dagen. For ti år siden, mens hun uddannede sig til søvntekniker, blev hun opmærksom på de sundhedsmæssige risici forbundet med søvnapnø. Efter uddannelsen besluttede hun sig til selv at blive testet og blev diagnosticeret med en mild form for søvnapnø.

Her er Jessica i dag

Efter en tilvænningsperiode på et par måneder begyndte Jessica at mærke fordelene ved behandlingen. Hun følte sig mere veludhvilet og havde mere energi på arbejdet. Hun holdt op med at sove uroligt og vågne op midt om natten.  Jessicas drømme er blevet mere livagtige, da hun nu endelig når ned i den dybe REM-søvn. Hun har også tabt sig efter at have startet behandlingen.

  • Hjemby: Jarrell, Texas, USA
  • Symptomer: Snorken, træthed, forhøjet blodtryk under graviditet 
  • År i behandling: 3
  • Masketype: Nasalpudemaske
  • Hobbyer: At læse, kreative aktiviteter

Flere patienthistorier

“Jeg har fået så meget mere energi, hvilket jeg især mærker når jeg underviser om aftenen eller lægger vejen forbi træningscentret. CPAP-behandlingen har ændret mit liv.”

Læs mere

“Første gang jeg brugte CPAP, vågnede jeg op uden hovedpine. Snart var jeg heller ikke længere nødt til at tage en lur, så snart jeg kom hjem. Det var helt fantastisk.”

Læs mere

“Søvn er altafgørende for vores sundhed – og sygdom. Hvis du har svært ved at vænne dig til dit PAP-system, er det en god ide at snakke med nogen som har været hele processen igennem. Det kan gøre en kæmpe forskel!”

Læs mere