Fortællinger fra patienter med søvnapnø

Patienterne er ikke alene på deres CPAP-behandlingsrejse. Det kan være betryggende at læse historier om andre patienter, som også er blevet diagnosticeret med søvnapnø, herunder hvordan de har tilpasset sig CPAP-behandlingen

Se patienters fortællinger og deres rejse med søvnapnøbehandling

Hvordan har CPAP-behandling forbedret deres livskvalitet?

Hvordan har monitorering af deres behandling med myAir hjulpet dem med at holde sig på sporet?

Læs historier fra vores søvnapnø-patienter

 “Jeg har fået så meget mere energi, hvilket jeg især mærker når jeg underviser om aftenen eller lægger vejen forbi træningscentret. CPAP-behandlingen har ændret mit liv.” 

“Jeg har fået så meget mere energi i hverdagen, forskellen fra før til nu er helt utrolig. Mit blodtryk har stabiliseret sig. Nu kan jeg lege med mine børn uden at blive træt. 

“Søvn er altafgørende for vores sundhed – og sygdom. Hvis du har svært ved at vænne dig til dit PAP-system, er det en god ide at snakke med nogen som har været hele processen igennem. Det kan gøre en kæmpe forskel!” 

“Første gang jeg brugte CPAP, vågnede jeg op uden hovedpine. Snart var jeg heller ikke længere nødt til at tage en lur, så snart jeg kom hjem. Det var helt fantastisk.” 

“CPAP-behandlingen har ændret mit liv. Nu får jeg en hel nats søvn og tager altid mit apparat med mig på ferie.”

Læs mere om langvarig behandlingscompliance

ResMeds connected løsninger gør det muligt for sundhedsprofessionelle at monitorere deres patienter proaktivt, ligesom de interaktive løsninger gør patienterne mere engagerede og interesserede i deres søvnapnø-behandling.

Læs mere

myAir, ResMeds online coaching-program, der indeholder søvndata, fremmer patienternes engagement og tilskynder dem til at fortsætte behandlingen af søvnapnø på lang sigt.

 

Læs mere

Patientcompliance kan være den største udfordring inden for behandling af søvnapnø. Udskiftning af dine patienters udstyr er afgørende for at hjælpe dem med at finde succes i deres behandling.

Læs mere
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]