Tandskinnebehandling | ResMed

Tandskinnebehandling

Takket være omfattende forskning har tandskinner, også kaldet mandibulære protrusionsskinner (Mandibular Repositioning Devices / MRD), i løbet af det seneste årti opnået anerkendelse som en effektiv løsning på problemer med snorken. Herudover udgør de et alternativ til CPAP-behandling i milde til moderate tilfælde af obstruktiv søvnapnø (OSA).1,2,3

Narval CC

Narval CC er en klinisk dokumenteret1,2, innovativ og specialfremstillet tandskinne (MRD) til behandling af obstruktiv søvnapnø og snorken.

narval-cc-resmed-snorken-behandling-anordning-til-munden

Kliniske resultater for Narval CC: Orcades studiet

ORCADES studiet er det største multicenter-studie af sin slags. Patienterne lider af obstruktiv søvnapnø-hypopnø syndrom (OSAH) og bliver behandlet med en specialfremstillet tandskinne. Forsøget har følgende formål: Evaluering af Narval CC tandskinnen i forhold til punkterne effektivitet og compliance. Studiet er endnu ikke afsluttet og følger over 369 patienter over en periode på 5 år.1

158 patienter – dvs. 43% af patienterne, lider af svær OSAHS (AHI>30). 

narval-appliance-snoring-solution

Flere innovative løsninger fra ResMed

Med vores omfattende diagnosticeringsløsninger kan søvnlaboratorier udføre søvnundersøgelser i hjemmet via kompatibelt software, så de effektivt kan håndtere hvert skridt i diagnosticeringsprocessen.

Se alle ResMeds diagnosticeringsløsninger

Vores søvnapnø-apparater er designet til at levere effektiv behandling til søvnforstyrret vejrtrækning.

Se alle ResMed søvn-apparater

ResMeds søvnapnø- og respirationsmasker er designet til at give behagelig og effektiv behandling. Lær mere om en bred vifte af fullfacemasker, nasalmasker og nasalpudemasker.

Se alle ResMeds CPAP-masker og tilbehør

Referencer:

  1. Practice Parameters for the Treatment of Snoring and Obstructive Sleep Apnea with Oral Appliances: An Update for 2005, AASM report, Sleep 2006;29(2): 240-243, US Guidelines. 
  2.  Non-CPAP therapies in obstructive sleep apnoea, ERS task force. Eur Respir J. 2011 May;37(5):1000-28, Systematic Review. Recommendations (European). 
  3. B. Fleury et al. OSAHS treatment with mandibular advancement oral appliance. Rev Mal Respir. 2010 Oct;27 Suppl 3:S146-56. Systematic Review. Recommendations (France).