Narval CC tandskinnebehandling | ResMed

Narval CC™

Tandskinne

Narval CC en klinisk testet1 tandskinne, der er specialfremstillet med henblik at levere større komfort og dermed øget patientcompliance. Den er en af de mindste og letteste tandskinner på markedet.

  • narval-cc-oral-appliance-left-view-resmed
  • narval-cc-oral-appliance-front-view-resmed
  • narval-cc-oral-appliance-back-view-resmed
narval-cc-oral-appliance-left-view-resmed
narval-cc-oral-appliance-left-view-resmed
narval-cc-oral-appliance-front-view-resmed
narval-cc-oral-appliance-back-view-resmed

Innovation i praksis

narval-cc-cad-cam-oral-appliance-resmed

Takket være CAD/CAM er det nemt at specialfremstille Naval tandskinnens design. Brugen af standardiserede processer og digital teknologi giver tandskinner af høj kvalitet. Vores CAD-software simulerer patientens kæbebevægelser og beregner den nødvendige retentionsstyrke og trykfordeling for hver enkelt patient.

Fleksiblitet og valgfrihed

Narval CC™ leveres i fem forskellige designs, der egner sig til patienter med forskellige tandstillinger- og størrelser. Hvert design har et protrusionsinterval på op til 15 mm med trinvise justeringer á 0,5 mm. Læs mere 

narval-cc-custom-made-oral-appliance-ResMed

Narval CC gør brug af en trækbaseret artikulationsmetode, der opretholder underkæben i en fremskudt position i henhold til okklusionsniveauet, i stedet for bare at skubbe underkæben fremad som konventionelle kompressionsbaserede tandskinner. Denne artikulationsmetode skaber en effektiv læbeforsegling, der understøtter søvn med lukket mund3. Samtidig bevirker denne metode et 10% mindre pres på det temporomandibulære led (TMJ).3 

 

 

Narval: 100% digital

Oplev Narval 100% digital arbejdsproces, fra ISO* til CAD/CAM** .

Narval CC leverer resultater

Narval CC tandskinner fremstillet ved hjælp af CAD/CAM-processen er mere effektive i forhold til at reducere AHI end tandskinner fremstillet uden CAD/CAM MRD, uanset sværhedsgraden af den indledende OSAHS.

Medicinsk overvåget produktionsproces

For at tandskinnebehandlingen skal give resultater, kræves et tæt samarbejde mellem et effektivt netværk af sundhedsfagligt personale. Narval CC tandskinnen ordineres efter en gennemført søvntest og anvendes i henhold til en gennemprøvet klinisk protokol. Tandskinnen skal kontrolleres af en specialtandlæge og kræver præcis tilpasning, overvågning af patientens tilstand samt periodiske justeringer af skinnens fremskydningsniveauer med henblik på at opretholde behandlingseffektiviteten.

narval-cc-oral-appliance-dentist-sleep-doctor-dental-sleep-ResMed

Relaterede produkter

Connected bærbart og brugervenligt apparat til søvnundersøgelse i hjemmet

Læs mere

Behandlingsapparat med autojusterende tryk og integreret luftfugter, trådløs tilslutning og forbedrede supportfunktioner

Læs mere

Referencer:

  1. Vecchierini MF & al. A custom-made mandibular repositioning device for obstructive sleep apnoea-hypopnoea syndrome: the ORCADES study. Sleep Med. 2016 Mar;19:131-40. doi: 10.1016. Two-year follow-up results.
  2. Appropriate level of biocompatibility demonstrated by tests based on indications in ISO 10993-1:2009.
  3. Cheze et al. Impact on temporoandibular joint of two mandibular advancement device designs. ITBM-RBM, Volume 27, Issues 5–6, November–December 2006, 233-237

 

  1. Sutherland et al. Efficacy versus Effectiveness in the Treatment of Obstructive Sleep Apnea: CPAP and Oral Appliances. Journal Dental Sleep Medicine, 2015.