Apparater til behandling af søvnapnø | ResMed

Apparater til behandling af søvnapnø og luftvejslidelser

ResMeds store udvalg af kvalitetsapparater til søvnapnø- og ventilationsbehandling er designet til at levere enestående komfort i kombination med et lavt støjniveau. Vores apparater hjælper dig med dine største udfordringer og er resultatet af mange års innovation og bestræbelser på at sætte dig og din behandling først.

Læs mere om apparater til behandling af søvnapnø og luftvejslidelser

Vores søvnapnøapparater er designet til at behandle søvnforstyrret vejrtrækning og tilbyder en unik komfort med dokumenteret effekt.

Vores alsidige apparater tilbyder effektiv behandling af en lang række luftvejslidelser, uanset om du har behov for mekanisk ventilation i hjemmet, på hospitalet eller på farten.

Se vores udvalg af udskiftelige reservedele og tilbehør, der holder dit udstyr i topform og sikrer optimal drift.

AirSense 11, designet til at forenkle behandling

Hvis du gerne vil opleve en god start på behandlingen, er det værd at overveje et ResMed AirSense 11 CPAP-apparat. Disse apparater er designet til at gøre det nemmere at påbegynde og fastholde søvnapnøbehandlingen.

Flere innovative løsninger fra ResMed

ResMed tilbyder en lang række masker inden for hver kategori, der kombinerer letvægtskomfort med fremragende forsegling og pasform.

Se alle ResMeds CPAP-masker og tilbehør

Ved hjælp af intuitive grænseflader og oversigtsrapporter giver ResMeds behandlingsunderstøttende apps et øjebliksbillede af din behandling, ligesom de hjælper dig med at overholde dine behandlingsmål. Du kan proaktivt holde øje med din behandling og dele den med din læge.

Se alle patient apps

Vores omfattende diagnosticeringsløsning gør det muligt for søvnlaboratorier at foretage søvnundersøgelser i patientens eget hjem via kompatibelt software. Dermed kan søvnlaboratoriet effektivt håndtere hvert eneste skridt i diagnosticeringsprocessen.

Se ResMeds diagnosticeringsløsning

Referencer:

  1. As of 06, February 2020. 136 mm (W) x 84 mm (D) x 52 mm (H), 250 cm³.