Søvnapnøapparater | ResMed

CPAP-apparater til behandling af søvnapnø

Hvis du oplever søvnforstyrret vejrtrækning, findes der sandsynligvis et ResMed CPAP-apparat, der passer til dig. Alle vores apparater kan parres med en brugervenlig coaching-app for at hjælpe dig med at forbedre din oplevelse og følge dine fremskridt. Dit behandlingssted kan tjekke dine behandlingsdata og tilbyde skræddersyede behandlingsløsninger, enten fra distancen eller ved fysisk fremmøde.

Hvad er et CPAP-apparat?

CPAP står for kontinuerligt positivt luftvejstryk, som er en behandling, der normalt bruges til at behandle søvnapnø. APAP- og bilevel-apparater ligner hinanden, men bruger forskellige behandlingsalgoritmer. Alle disse apparater leverer luft igennem en slange og ind i en maske for at holde dine luftveje åbne, mens du sover, og hjælpe dig med at få en god nattesøvn.

De fire typer apparater til behandling af obstruktiv søvnapnø

Ensartet lufttryk

Et CPAP-apparat er et apparat med fast lufttryk. Den leverer en ensartet luftstrøm ved et tryk, der er ordineret af din behandler.

AirSense 11-serien >
AirSense 10 Elite >

Automatisk justering af lufttryk

Et APAP-apparat justerer trykket automatisk. Apparatet tilpasser trykniveauet for den tilførte luftstrøm gennem hele natten.

AirSense 11-serien >
AirSense 10 AutoSet >
AirSense 10 AutoSet for Her >

To lufttryksniveauer

Et bilevel-apparat har to indstillinger for lufttrykniveauet: et højere lufttryk, når du indånder, og et lavere lufttryk, når du ånder ud. Det er designet til at forbedre vejrtrækningskomforten for personer, der har problemer med at tilpasse sig luftstrømmens tryk.

AirCurve 10 VAuto >

Rejsevenlig

Bærbare CPAP-apparater tilbyder mange af de samme fordele som et traditionelt apparat, men er mere praktiske, da de er meget mindre. ResMeds AirMini er verdens mindste CPAP-apparat*, det vejer kun 300 g og kan ligge i din håndflade.

AirMini bærbart CPAP-apparat >

Det kan være en udfordring at vænne sig til luftstrømmen fra dit PAP-apparat

Det kan være svært at vænne sig til den konstante strøm af komprimeret luft fra et CPAP- eller APAP-apparat. Hvis du har svært ved at vænne dig til behandlingen, kan et bilevel-apparat måske gøre det nemmere for dig at trække vejret og opnå en mere komfortabel behandlingsoplevelse. Spørg din læge om, hvorvidt bilevel-behandling kan være en løsning for dig.

AirSense 11, designet til at forenkle behandling

Hvis du gerne vil opleve en god start på behandlingen, er det værd at overveje et ResMed AirSense 11 CPAP-apparat. Disse apparater er designet til at gøre det nemmere at påbegynde og fastholde søvnapnøbehandlingen.

CPAP- og APAP-apparater

Oplev diskret, effektiv behandling for din søvnforstyrrede vejrtrækning med ResMeds CPAP- og AutoSet-apparater. Disse apparater til behandling af obstruktiv søvnapnø leverer resultater og har forskellige komfortfunktioner.

AirSense 11-serien
Designet til at hjælpe dig med at komme godt i gang med din PAP-behandling og fastholde den

AirMini bærbart CPAP-apparat
Verdens mindste CPAP-apparat, designet til behandling på farten*

AirSense 10 Elite
Behandlingsapparat med fast tryk

AirSense 10 AutoSet for Her
Behandlingsapparat med auto-justerbar tryk til kvinder

AirSense 10 AutoSet
Behandlingsapparat med automatisk justering af tryk

Bilevel-behandlingsapparater

Vores bilevel-apparater er ideelle, hvis du har brug for behandling med positivt luftvejstryk (PAP), men ikke egner dig til CPAP-behandling. ResMeds bilevel-apparater er designet med henblik på komfort for en god og en god nats søvn.

AirCurve 10 VAuto
Bilevel auto-justerbar behandlingsapparat

Adaptiv servo-ventilation**

AirCurve 10 CS PaceWave
Synkroniseret behandling for central søvnapnø med og uden obstruktiv søvnapnø

Følg med i din søvn via myAir-appen

myair-app-til-søvnapnø-patienter-dashboard-bibliotek-assistent-mobile

myAir er en motivationsapp, der giver dig nem adgang til dine søvndata og instruktionsvideoer, opmuntrende beskeder og meget mere. Med AirSense 11 kan du få adgang til interaktive videoer, der hjælper dig med at administrere dit udstyr, skræddersyet support og coaching med henblik på at løse mindre problemer og nyttige feedbackværktøjer, hvis du skulle have behov for ekstra support.***

 

 

Kan du ikke finde det produkt, du leder efter?

Det kan være, det er udgået. Se vores side med vejledninger og teknisk dokumentation for at få adgang til yderligere oplysninger.

 

Find flere produkter

Vores alsidige apparater tilbyder effektiv behandling af en lang række luftvejslidelser, uanset om du har behov for mekanisk ventilation i hjemmet, på hospitalet eller på farten.

Se udvalg

Se vores udvalg af udskiftelige reservedele og tilbehør, der holder dit udstyr i topform og sikrer optimal drift.

Se udvalg

Ved hjælp af intuitive grænseflader og oversigtsrapporter giver ResMeds behandlingsunderstøttende apps et øjebliksbillede af din behandling, ligesom de hjælper dig med at overholde dine behandlingsmål. Du kan proaktivt holde øje med din behandling og dele den med din læge.

Se alle patient apps

I brugervejledningen kan du finde flere oplysninger vedrørende eventuelle advarsler og forholdsregler, der skal tages højde for før og under brugen af produktet.

Referencer:
* Fra den 18. marts 2021. 136 mm (B) x 84 mm (D) x 52 mm (H), 450 cm³.
*ASV-behandling er kontraindiceret hos patienter med kronisk, symptomatisk hjertesvigt (NYHA 2-4) med reduceret venstre ventrikels uddrivningsfraktion (LVEF ≤ 45 %) og moderat til svær dominerende central søvnapnø.
***Visse funktioner i myAir er kun tilgængelige i myAir-appen og for Air11-søvnapnøapparater. myAir er kun tilgængelig i udvalgte lande. Visse apparater er kun tilgængelige i udvalgte lande.