Søvnapnøapparater

ResMeds behandlingsløsninger til søvnapnø tilbyder en unik kombination af avancerede apparater, pålidelig komfort og effektiv, brugervenlig monitorering. Vores søvnapnøapparater er velegnede til patienter med forskellige former for luftvejslidelser, der resulterer i uregelmæssig vejrtrækning under søvn.

CPAP & AutoSet

Vores apparater til behandling af søvnapnø kombinerer avanceret ydeevne og optimerede komfortfunktioner for at give diskret, effektiv behandling til din søvnforstyrret vejrtrækning.

Bilevel-behandling

Vores bilevel-apparater er ideelle, hvis du har brug for behandling med positivt luftvejstryk (PAP), men ikke egner dig til CPAP-behandling. ResMeds bilevel-apparater er designet med henblik på komfort for en god og en god nats søvn.

AirMini rejse-CPAP

Verdens mindste CPAP-apparat til behandling på farten1

airmini-cpap-machine
airmini-cpap-machine-travel
airmini-cpap-machine-bedside

Kan du ikke finde det produkt, du leder efter?

Det kan være, det er udgået. Se vores side med vejledninger og teknisk dokumentation for at få adgang til yderligere oplysninger.

 

Find flere produkter

Vores alsidige apparater tilbyder effektiv behandling af en lang række luftvejslidelser, uanset om du har behov for mekanisk ventilation i hjemmet, på hospitalet eller på farten.

Se udvalg

Se vores udvalg af udskiftelige reservedele og tilbehør, der holder dit udstyr i topform og sikrer optimal drift.

Se udvalg

Ved hjælp af intuitive grænseflader og oversigtsrapporter giver ResMeds behandlingsunderstøttende apps et øjebliksbillede af din behandling, ligesom de hjælper dig med at overholde dine behandlingsmål. Du kan proaktivt holde øje med din behandling og dele den med din læge.

Se alle patient apps

Referencer:

  1. As of 06, February 2020. 136 mm (W) x 84 mm (D) x 52 mm (H), 250 cm³.