Masker til dit CPAP- og ventilationsapparat | ResMed

CPAP-masker til søvnapnø behandling

Hver ResMed-maske er designet til at give en effektiv behandling og behagelig nattesøvn. Du kan vælge den rette CPAP-maske enten efter type – fullface, nasal eller nasalpude – eller efter kategori. Vores kategorier Minimalistisk, Fleksibel og Alsidig pasform hjælper dig med identificere din søvnrytme og præferencer, og fører dig herefter til en maske, der passer til dine behov.

Masketyper

Fullfacemasker dækker mere af ansigtet, hvilket er en fordel hvis du overvejende trækker vejret gennem munden. ResMeds fullfacemasker er udført i et minimalistisk og diskret letvægtsdesign.

Hvis du er begejstret for det strømlinede design på vores masker med en nasalcushion, men samtidig foretrækker at få lidt mere af næsen dækket, er vores nasalmasker en populær mulighed.

Oplev følelsen af optimal luftgennemstrømning og frihed med vores nasalpudemasker. Let, diskret og designet til at holde dit synsfelt frit. Denne type søvnapnømaske sidder tæt og komfortabelt.

Produkter til behandling af søvnapnø bliver slidt op med tiden. Det er vigtigt at udskifte din maske og tilbehør regelmæssigt for at sikre, at du får den mest behagelige, effektive og hygiejniske behandling.

CPAP-maskekategorier, der passer til den måde, du sover på

ResMeds CPAP-maskekategorier er designet til at afspejle dine behov og søvnvaner. Vores Alsidige pasform, Fleksibel og Minimalistisk kategorier hjælper med at gøre det lettere at finde den rette CPAP-maske.

Minimalistiske CPAP-masker
Fleksible CPAP-masker
CPAP-masker med Alsidig pasform
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Flere innovative løsninger fra ResMed

Vores søvnapnøapparater er designet til at behandle søvnforstyrret vejrtrækning og tilbyder en unik komfort med dokumenteret effekt.

Se udvalg

Ved hjælp af intuitive brugerflader og oversigtsrapporter giver ResMeds behandlingsunderstøttende apps et øjebliksbillede af din behandling, ligesom de hjælper dig med at overholde dine behandlingsmål. Du kan proaktivt holde øje med din behandling og dele den med din læge.

Se alle behandlingsunderstøttende apps

Vores alsidige apparater tilbyder effektiv behandling af en lang række luftvejslidelser, uanset om du har behov for mekanisk ventilation i hjemmet, på hospitalet eller på farten.

Se udvalg

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.