Behandling af søvnapnø og snorken | ResMed

Behandling af søvnapnø og snorken

Hos ResMed er vi eksperter i behandling af søvnapnø og snorken. Vores effektive løsninger er designet til at give dig komfort og levere resultater. Uanset om du er ny i CPAP-behandling, er påbegyndt vores effektive løsning på snorken eller blot leder efter en bedre behandling af din søvnapnø, er vi her for at hjælpe.

Overblik over behandling

Med den rette behandling får du en bedre nattesøvn og mere energi i dagtimerne.

CPAP-behandling er den mest almindelige behandling af obstruktiv søvnapnø (OSA). Hvis du har fået stillet diagnosen for nylig, har du muligvis nogle spørgsmål eller bekymringer, eller måske ønsker du blot gode råd. Vi er her for at hjælpe dig med at få en god start på din CPAP-behandling.

Din behandling bliver bedre med den rette CPAP-maske. Men hvordan vælger man den rette løsning blandt de mange forskellige masketyper og -størrelser?

Selv med det bedste udstyr har nogle mennesker svært ved at vænne sig til CPAP. Men søvnapnø er en alvorlig lidelse, der kræver behandling. Hvilke alternativer findes der? Hvis du har mild til moderat søvnapnø, kan en personlig Narval tandskinne være løsningen.

Virker min søvnapnøbehandling? Har jeg stadig apnøer? Overvåg din CPAP-behandling og få personlige råd og assistance til at få mest muligt ud af din behandling med myAir-appen.

Patientfortællinger fra virkelighedens verden

Find ud af mere ved at se en video med patienter, der deler ud af deres personlige erfaringer med behandling af søvnapnø. De fortæller om fordele og ulemper og kommer med tips til at opnå en vellykket CPAP-behandling.

Find ud af mere

Se video med patienter, der fortæller om deres forløb med behandling af søvnapnø.

Find ud af mere

Hvis du mener, at du har risiko for at få søvnapnø, så kan du blive testet. Hvis du bliver diagnosticeret med søvnapnø, så er der ingen grund til bekymring: behandlingen er enkel og kan forbedre din livskvalitet drastisk.

Find ud af mere

Søvnapnø er en alvorlig søvnforstyrrelse. Det mest almindelige symptom er snorken, men man skal også holde øje med andre tegn.

Læs mere