Kom godt i gang

De fleste, der bruger positiv luftvejstrykbehandling, er enige om, at det tager lidt tid at vænne sig til det. Men de siger også, at det er det værd og at det har ændret deres liv.

Som noget nyt, skal du give det tid. En person sammenlignede det med at bære en hat – underligt først, men anden natur efter et stykke tid.

Her er nogle emner, der hjælper dig med at komme på rette spor med behandlingen, selv inden du begynder at bruge dit udstyr.

Vi håber, at de oplysninger, vi har leveret i dette afsnit, hjælper dig med at komme på det rette spor. Hvis det tager dig længere tid at tilvænne dig end du forventede, skal du kontakte dit behandlingssted vedrørende dine bekymringer.

Find den rigtige maske til dig

Ligesom folkens ansigter kommer masker i forskellige former og størrelser. ResMed kan hjælpe dig med at finde en maske, der passer til dit ansigt og livsstil.

Fordelene ved behandling

Det er vigtigt at fortsætte behandlingen, selvom det er svært at vænne sig til. Når du begynder at mærke fordelene, vil du aldrig se tilbage.

Opsætning af dit udstyr

Tips til opsætning af dit behandlingsudtyr.

Vend dig til behandlingen

Små justeringer kan gøre en stor forskel for din behandling. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at blive vant til behandling.

Brug en fugter

Brugen af en luftfugter kan gøre en positiv forskel for din behandlingskomfort og erfaring. Find ud af hvordan.