Brug en fugter

Hvordan kan brugen af en befugter forbedre behandlingskomforten?

Brug af en befugter kan gøre en positiv forskel for komforten af din behandling og oplevelse. Ved opvarmning og fugtning af luften du trækker ind, forhindrer det dig i at have en tør næse og hals og kan hjælpe dig med at holde din mund lukket, mens du sover.

Find ud af, hvad der er anderledes med ResMed’s befugtningsløsning.

Hvis du ikke har en fugter, kan du måske tale med din behandler eller udstyrsleverandør for at få mere af vide.

Hvad er ‘rain-out’?

Du har muligvis hørt udtrykket ‘rain-out’ i forbindelse med befugtning. Grundlæggende er rain-out en kondensopbygning i slangen. Hvis du har rain-out, kan du høre en gurgle lyd i din slange når du trækker vejret ind under behandlingen.

Her er hvad du kan gøre for at reducere rain-out:

  • Prøv at skru lidt ned for fugtighedsniveauet. Hvis du stadig oplever rain-out, skal du bruge ResMed’s Climate Control løsning, som er designet til at give tilstrækkeligt med fugt til at hjælpe dig med at trække vejret behageligt, og holder rain-out hændelser på et minimum. Sørg for at du bruger en ClimateLineAir opvarmet slange, når du bruger et AirSense eller AirCurve-apparat.
  • Rain-out kan ske, hvis dit soveværelse bliver for koldt i løbet af natten, så prøv at holde dit værelse varmere natten over.
  • For at holde din slange (og luften inde i) varmere om natten kan du også bruge et omslag til slangen.

Mere til begyndelsen

Vend dig til behandlingen
Hvor længe vil det tage mig at vænne mig til at bruge mit behandlingsudstyr? Du kan hurtigt blive vant til din behandling.
Brug en fugter
Brug af en befugter kan gøre en positiv forskel for din komfort og oplevelse i behandling. Find ud af, hvad der er anderledes med ResMed's befugtningsløsning.
Brug en fugter
Brug af en befugter kan gøre en positiv forskel for din komfort og oplevelse i behandling. Find ud af, hvad der er anderledes med ResMed's befugtningsløsning.