Masker til søvnapnø og respirationsapparater | ResMed

Masker til søvnapnø- og ventilationsapparater

Vi har udviklet et bredt udvalg af masker til patienter med apnø eller andre vejrtrækningslidelser og har modeller til både mænd, kvinder, børn og voksne. Vores masker er designet til at være effektive og behagelige; se udvalget nedenfor, der er klassificeret i henhold til behandlingsbehov og vejrtrækningstype. Vores CPAP-maskekategorier gør det nemmere for dig at finde den rigtige CPAP-maske. Vores maskekategorier Alsidig pasform, Minimalistisk og Frihed er designet til at afspejle de forskellige søvnapnø-patienters behov og søvnvaner, hvilket gør det nemmere for dig at vælge den rigtige maske til din patient.

Læs mere om vores masker til behandling af søvnapnø og luftvejslidelser

Vores nasalmasker er en populær løsning til de patienter, der er begejstrede for det strømlinede design på vores masker med nasalcushion, men samtidig foretrækker lidt større dækning over næsen.

Vores udvalg af lette og diskrete nasalpudemasker egner sig ideelt til patienter, der ønsker en ubesværet pasform og et frit synsfelt.

Fullfacemasker med en tætsluttende pasform til behandling af søvnapnø og luftvejslidelser. ResMeds fullfacemasker bliver hele tiden mindre, lettere og mere behagelige, uden at gå på kompromis med dækkeevne og stabilitet.

Vores ikke-ventilerede masker fås både som fullface- og nasalmasker med henblik på at kunne opfylde de mange forskellige patient- og behandlingsspecifikke behov. Vores masker udgør en sikker og behagelig løsning ved behov for non-invasiv ventilation på hospitalet eller i hjemmet.

Med hospitalsmasker af høj kvalitet kan du højne komfortniveauet for dine patienter og sikre øget compliance. Vores masker er praktiske, nemme at tage på, omkostningseffektive og behagelige.

ResMed har designet et udvalg af masketilbehør, der kan højne behandlingsoplevelsen yderligere for dine patienter. Vores tilbehør er designet til at skabe øget patientkomfort og velvære med bl.a. bløde omslag, næse pads og specialtilpassede headgear.

Sådan vælger du den rigtige CPAP-maske til din patient

ResMed CPAP-maskekategorierne er designet til at afspejle patienternes behov og søvnvaner. Vores maskekategorier Alsidig pasfrom, Frihed og Minimalistisk gør det nemmere at finde den rigtige maske.

Flere innovative løsninger fra ResMed

ResMeds søvnapnøbehandlingsløsninger er udviklet til effektiv og behagelig behandling. Udforsk PAP-apparater, værktøjer til patientinddragelse og telemonitoreringssoftware, alt sammen skabt med bedre søvn og strømlinet tilstandsstyring i tankerne.

Se alle ResMed søvnbehandlingsløsninger

Vi tilbyder omfattende respiratoriske løsninger til at understøtte patientens livskvalitet. Oplev ventilationsapparater, high-flow behandlingsmuligheder til KOL-behandling og AirView for Ventilation, vores telemonitoreringssoftware.

Se detaljer

Vores omfattende diagnosticeringsløsninger gør det muligt for søvnlaboratorier at foretage søvnundersøgelser i patientens eget hjem via kompatibelt software. Dermed kan søvnlaboratoriet effektivt håndtere hvert eneste skridt i diagnosticeringsprocessen.

Se alle ResMeds diagnosticeringsløsninger

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.