Masker til søvnapnø- og ventilationsapparater

Vi har udviklet et bredt udvalg af masker til patienter med apnø eller andre vejrtrækningslidelser og har modeller til både mænd, kvinder, børn og voksne. Vores masker er designet til at være effektive og behagelige; se udvalget nedenfor, der er klassificeret i henhold til behandlingsbehov og vejrtrækningstype. Vores CPAP-maskekategorier gør det nemmere for dig at finde den rigtige CPAP-maske. Vores maskekategorier Alsidig pasform, Minimalistisk og Frihed er designet til at afspejle de forskellige søvnapnø-patienters behov og søvnvaner, hvilket gør det nemmere for dig at vælge den rigtige maske til din patient.

Sådan vælger du den rigtige CPAP-maske til din patient

ResMed CPAP-maskekategorierne er designet til at afspejle patienternes behov og søvnvaner. Vores maskekategorier Alsidig pasfrom, Frihed og Minimalistisk gør det nemmere at finde den rigtige maske.

Flere innovative løsninger fra ResMed

Vores apparater er designet til at behandle søvnforstyrret vejrtrækning og luftvejslidelser og tilbyder unik komfort og dokumenteret effekt.

Se alle ResMeds søvnapnø- og respirationsapparater

Med intuitive brugerflader og lettilgængelige rapporter hjælper vores løsninger inden for compliance-håndtering dig med at identificere og løse patientproblemer, proaktivt og rettidigt.

Se alle datahåndteringsløsninger fra ResMed

Vores omfattende diagnosticeringsløsninger gør det muligt for søvnlaboratorier at foretage søvnundersøgelser i patientens eget hjem via kompatibelt software. Dermed kan søvnlaboratoriet effektivt håndtere hvert eneste skridt i diagnosticeringsprocessen.

Se alle ResMeds diagnosticeringsløsninger
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]