AirFit N20 - ResMed Danmark

AirFit™ N20

Nasalmaske

Nasalmaske, som er designet til at passe alle og give fri bevægelighed. AirFit N20 og “For Her”-varianten er udstyret med en InfinitySeal-nasalcushion af silikone, der passer 99,4 % af de testede patienter1. Den giver et frit udsyn, har en behagelig polstret ramme2 og er designet med smarte magnetclips for høj brugervenlighed.3

Universel tætsluttende pasform

resmed-airfit-n20-cushion-mobile

En international undersøgelse er kommet frem til, at vores InfinitySeal-nasalcushion af silikone passer 99,4% af samtlige testede patienter1. Dermed kan du være sikker på, at dine patienter får en tætsluttende og behandlingseffektiv maske.

AirFit N20 er udført i et innovativt og fremtidsorienteret design, der tilpasser de unikke ansigtskonturer hos hver enkelt patient. Dermed opnås en tætsluttende pasform uanset ansigtsform- eller størrelse.

 

Patienternes foretrukne valg

AirFit-N20-nasal-mask-patient-tested-preferred-ResMed_mobile

92% af patienterne angav, at de foretrak AirFit N20 frem for den aktuelle markedsførende nasalmaske.2 Inden for de forskellige individuelle kategorier i undersøgelsen foretrak 88% AirFit N20 hvad angik brugervenlighed, 88% i forhold til komfort og 83% hvad angik maskens tætsluttende egenskaber2. At vores teknologier er i stand til at forbedre patientoplevelsen er dermed bekræftet.

Vores specialdesignede dameserie: For her

Our AirFit 20 series for Her range mobile

Denne serie er specialdesignet til vores mange kvindelige brugere, der dermed får mulighed for at vælge en mere personaliseret maske og opnå en bedre pasform i forhold til netop deres unikke ansigtstræk.

Tilbyd dine patienter komfort

AirTouch-N20-memory-foam-cushion-compatible-with-AirFit-N20-mask-mobile

AirFit N20 nasalmaske er modulopbygget og kompatibel med AirTouch N20 memoryskum-cushion3. Det betyder, at dine patienter kan skifte mellem AirFit N20 og AirTouch N20 cushions, når de vil.

Tilpas AirFit N20-masken på patienter

Samle/adskille AirFit N20-masken

Vedligeholdelse/rengøring af AirFit N20-masken

Køb online

ResMeds webshop giver søvnlæger og øvrigt sundhedsfagligt personale øjeblikkelig adgang til prisoplysninger, forsendelsessporing og fakturering. Kontakt din ResMed-repræsentant for at oprette en brugerkonto, eller log ind for at købe de ønskede produkter fra ResMed og spore dine forsendelser.

 

Garanti & serviceydelser

Leder du efter informationer om garanti- og serviceydelser vedrørende ResMed N20 nasalmasken?
Find svarene i vores ressourcecenter.

Nysgerrig efter at se vores andre masker?

ResMeds CPAP-maskekategorier er designet til at afspejle dine patienters behov og søvnvaner. Vores maskekategorier Alsidig pasfrom, Frihed og Minimalistisk gør det nemmere at finde den rigtige maske.

CPAP-masker i Minimalist-serien
CPAP-masker i Friheds-serien
CPAP-masker i Alsidig pasform-serien
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Relaterede produkter

Brugervenligt design med universel pasform

Se mere

En ultrakompakt nasalmaske der giver en diskret og behagelig CPAP-oplevelse.

Se mere

Designet med slangen oppe på hovedet giver patienterne frihed til at sove i enhver stilling

Se mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

Referencer:

  1. ResMed AirFit N20 internal global fitting study of 159 existing ResMed patients, conducted 12/11/2015 ; ID A3697629.
  2. ResMed internal study of 24 existing ResMed patients, conducted between 23/11/2015 – 21/12/2015 comparing the market leading mask with AirFit N20 ; ID A3695085.
  3. Brug af masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret hos patienter med følgende allerede eksisterende lidelser: en metallisk hæmostatisk klemme implanteret i hovedet med henblik på lukning af en aneurisme og/eller metalsplinter i et eller begge øjne.
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]