AirFit N20 nasalmaske til CPAP- og respirationsapparater | ResMed

AirFit™ N20

Nasalmaske

Alsidig pasform-nasalmaske, der er designet til at passe til alle. AirFit N20 hjælper dig med at opnå en effektiv tilpasning af masken til dine patienter første gang takket være dens InfinitySealTM silikone-cushion, der tilpasser sig forskellige ansigtsformer og -størrelser, den fungerer selvom den ikke passer perfekt1 og giver patienterne fri bevægelighed.
AirFit N20 har vist sig at give en effektiv forsegling1 ved højt behandlingstryk2.

Masken indeholder magneter, der kan interferere med visse implantater eller medicinske enheder. Se brugsanvisningen for komplet information, inklusive magnetkontraindikationer og advarsler.

Produktkoder: S for Her (63513), S (63509), M (63514), L (63515)

 • AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
 • AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-her-resmed
 • airfit-n20-fitting-video-thumbnail
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-her-resmed
airfit-n20-fitting-video-thumbnail

Pålidelig forsegling til en bred vifte af patienter

resmed-airfit-n20-cushion-mobile

En international undersøgelse har dokumenteret, at AirFit N20 passer 99,4% af alle patienter.1

AirFit N20 er udført i et design, der tilpasser sig de unikke ansigtskonturer hos hver enkelt patient, så der opnås en pålidelig forsegling.

Se video om cushionens geometri.

Patienternes foretrukne valg

AirFit-N20-nasal-mask-patient-tested-preferred-ResMed_mobile

92 % af patienterne sagde, at de foretrak AirFit N20.3

I de forskellige kategorier i undersøgelsen foretrak 88 % af patienterne også AirFit N20, når det gjaldt brugervenlighed, 88 % foretrak den i forhold til komfort og 83 % hvad angik maskens forsegling3, hvilket viser, at vores teknologier kan forbedre patientoplevelsen.

Vores specialdesignede dameserie: ‘for her’

airfitn20forher

Denne serie er specialdesignet til vores mange kvindelige brugere, der dermed får mulighed for at vælge en mere personaliseret maske og opnå en bedre pasform i forhold til netop deres unikke ansigtstræk.

Tilbyd dine patienter komfort3

AirTouch-N20-memory-foam-cushion-compatible-with-AirFit-N20-mask-mobile

AirFit N20 har en ramme, der sidder under øjet, med foring på den del, der sidder ind mod ansigtet, hvilket giver et blødt headgear designet til komfort. AirFit N20-nasalmasken er modulbaseret og kompatibel med AirTouch N20 cushion med memoryskum4, hvilket giver dine patienter mulighed for optimal komfort. Det betyder, at dine patienter kan skifte mellem AirFit N20- og AirTouch N20-cushions, når de ønsker det.

Køb online

ResMeds Online Store giver søvnlæger og øvrigt sundhedsfagligt personale øjeblikkelig adgang til prisoplysninger, forsendelsessporing og fakturering. Kontakt din ResMed-repræsentant for at oprette en brugerkonto, eller log ind for at købe de ønskede produkter fra ResMed og holde øje med dine forsendelser.

Garanti & serviceydelser

Leder du efter informationer om garanti- og serviceydelser vedrørende ResMed N20 nasalmasken?
Find svarene i vores ressourcecenter.

Anvendelsesvideoer

Sådan udstyrer du patienterne med AirFit N20-masken

Sådan samles/adskilles AirFit N20-masken

Vedligeholdelse og rengøring af AirFit N20-masken

Nysgerrig efter at se vores andre masker?

ResMeds CPAP-maskekategorier er designet til at afspejle dine patienters behov og søvnvaner. Vores maskekategorier Alsidig pasfrom, Frihed og Minimalistisk gør det nemmere at finde den rigtige maske.

Minimalistiske CPAP-masker
Frihed CPAP-masker
Alsidig pasform CPAP-masker
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Relaterede produkter

Designet til at levere en let og komfortabel oplevelse for patienter med vejrtrækningsforstyrrelser

Læs mere

En ultrakompakt nasalmaske, der giver en diskret og behagelig CPAP-oplevelse

Læs mere

Denne nasalmaske med slangen oven på hovedet er designet til at give patienterne frihed til at sove i alle stillinger

Læs mere

I brugervejledningerne kan du finde flere oplysninger vedrørende eventuelle advarsler og forholdsregler, der skal tages højde for før og under brugen af produktet. Dette indhold er kun beregnet til sundhedspersonale.

Kontraindikation
Masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret til brug af patienter, hvis de, eller personer i tæt fysisk kontakt med dem, mens de bruger masken, har følgende:

 • Aktive medicinske implantater, der interagerer med magneter (f.eks. pacemakere, implanterbare cardioverter-defibrillatorer (ICD),
  neurostimulatorer, cerebrospinalvæske (CSF)-shunts, insulin/infusionspumper)
 • Metalliske implantater/genstande, der indeholder ferromagnetisk materiale (f.eks. aneurismeclips/flowforstyrrelsesanordninger, emboliske spoler, stents, ventiler, elektroder, implantater til at genoprette hørelse eller balance med implanterede magneter, okulære implantater, metalsplinter i øjet)

Advarsel
Hold maskemagneterne i en sikker afstand på mindst 150 mm fra implantater eller medicinsk udstyr, som kan blive påvirket negativt af magnetisk interferens. Dette gælder for dig og alle, der er i tæt fysisk kontakt med din maske. Magneterne sidder i rammen og de nederste hovedbåndsclips og har en magnetisk feltstyrke på op til 400 mT. Når masken bæres, sørger magneterne for, at masken holdes på plads, men de kan løsnes ved et uheld, mens man sover. Implantater/medicinsk udstyr, herunder dem, der er anført under kontraindikationer, kan påvirkes negativt, hvis de ændrer funktion under eksterne magnetfelter eller indeholder ferromagnetiske materialer, der tiltrækker/afviser magnetfelter (nogle metalimplantater, f.eks. kontaktlinser med metal, tandimplantater, kranieplader af metal, skruer, borehulsafdækninger og knogleerstatningsudstyr). Kontakt din læge og producenten af dit implantat/andet medicinsk udstyr for at få oplysninger om effekten af magnetfelter.

Referencer:

 1. ResMed AirFit N20 intern, global undersøgelse vedrørende tilpasning af maske med 165 ResMed-patienter, gennemført i november 2015; ID A3990847. AirFit N20 kan bruges af patienter, der vejer mere end 30 kg. Se brugervejledningen til AirFit N20. 2.
 2. AirFit N20 er godkendt til behandlingstryk fra 4 til 30 cm H2O. Se brugervejledningen til AirFit N20.
 3. ResMed intern undersøgelse af 24 ResMed-patienter, der sammenligner den markedsledende nasalmaske på tidspuntet for undersøgelsen med AirFit N20, gennemført i perioden 23/11/2015-21/12/2015; ID A3695085.
 4. Se brugervejledningen til AirTouch N20.

Indeholdet er sidst opdateret 10/2023