Ikke-ventilerede masker til non-invasiv behandling | ResMed

Ikke-ventilerede masker til non-invasiv ventilationsbehandling

ResMeds ikke-ventilerede (NV) masker til non-invasiv ventilation (NIV) er designet til at levere pålidelig og stabil respirationsstøtte i kombination med høj patientkomfort. Vores udvalg af ikke-ventilerede masker inkluderer løsninger til brug på både hospitalet og i hjemmet. ResMed er leveringsdygtig i et bredt udvalg af ikke-ventilerede masker, der opfylder en lang række forskellige patientbehov. Hos ResMed finder du den passende maske, uanset om du skal reagere hurtigt på akutte helbredsproblemer eller opstarte et behageligt og langsigtet behandlingsforløb for patienter med respirationsapparat eller som har en kronisk lidelse.

AirFit F20 ikke-ventileret
Let at tilpasse, ikke-ventileret fullfacemaske, der forsegler under højt tryk

Quattro Air ikke-ventileret
ResMeds letteste ikke-ventilerede fullfacemaske

Quattro FX ikke-ventileret
En effektivt løsning til non-invasiv ventilation

Læs mere om andre masketyper til behandling af søvnapnø og luftvejslidelser

Se ResMeds udvalg af hospitalsmasker og patienttilbehør. Vores udvalg er velegnet til non-invasiv ventilationsbehandling og behandling af luftvejslidelser.

Læs mere

ResMeds fullfacemasker er designet til at sikre en behagelig og effektiv behandling af søvnapnø eller luftvejslidelser hos patienter, som trækker vejret gennem både næse og mund.

Læs mere

Vi tilbyder et bredt udvalg af nasalmasker, der er designet med en stabil og tætsluttende pasform og dermed sikrer effektiv behandling af søvnapnø og andre luftvejslidelser.

Læs mere