Patientoverholdelse og opfølgning

Patientens overholdelse af behandlingen kan være den største udfordring i behandlingen af søvnapnø.

Forskningen viser, at der er større sandsynlighed for, at patienterne og deres familier tilpasser sig og fortsætter behandlingen, hvis de har:

  • det rigtige udstyr og den rigtige uddannelse1-4
  • et tilstrækkeligt antal behandlere1-4
  • et støttesystem af erfarent sundhedspersonale.1-4

Hos ResMed er vi enige i, at den bedste måde at forbedre patientoverholdelsen på er at bruge en mangesidet fremgangsmåde, som omfatter:

Behageligt, brugervenligt og pålideligt udstyr

ResMeds behandlingsenheder, masker og befugtningsteknologi giver patienterne alle muligheder for, at behandlingen lykkes.

Effektiv patientuddannelse og konsekvent opfølgning

Dette er afgørende for at fastholde patienternes tillid til den behandling, de får.

AirView overholdelsesovervågning giver mulighed for gennemført, realtidsadgang til patientdata for alle plejedeltagere (sundhedspersonale, læger, søvnlaboratorier, hospitaler) på ét sted.

myAir™ er et brugervenligt webprogram, der gør det muligt for patienterne at spore deres natlige søvndata og få interaktiv coaching.

Disse og andre ResMed-relaterede sundhedsløsninger er en nem og effektiv metode til proaktivt at identificere og løse problemer med behandlingsoverholdelse.

Udskiftning af udstyr og overholdelse

Rettidig udskiftning af udstyret er afgørende for at hjælpe patienterne med at bevare overholdelsen og at have det behageligt under behandlingen.

Giv dig tid til at uddanne dine patienter i at vide, hvornår og hvordan de skal udskifte komponenterne i deres produkter, og hvordan dette er relateret til komfort og behandlingseffektivitet.

Telemedicin

ResMed baner vejen for fremtidens sundhedspleje ved hjælp af telemedicinskeløsninger til brug i hvert trin af din patients behandlingscyklus.

Få mere at vide om telemedicin.

Mere om søvnforstyrret vejrtrækning

Behandlingsmuligheder for obstruktiv søvnapnø (OSA)
ResMed hjælper dig med at guide din patient til de bedste og passende OSA-behandlingsmuligheder tilgængelige. Disse inkluderer CPAP, PAP, APAP, bilevel-behandling og oral apparaturbehandling.
Overvågning af behandling
ResMeds søvn- og vejrtrækningsenheder sender trådløst patientbehandlingsdata til AirView til fjernovervågning og tilpasning af indstillinger.

Referencer:

  1. Oppenheimer EA. iVUN News 1997
  2. Zozula et al. Curr Opin Pulm Med 2001
  3. Hoy et al. Am J Respir Crit Care Med 1999
  4. Chervin et al. Sleep 1997