AirView til ventilation - fjernmonitorering og patientstyring | ResMed

AirView - fjernmonitorering af ventilatorer

Opdag, hvordan du kan håndtere ventilerede patienter via hurtig fjernadgang til detaljerede kliniske data* og patientmonitoreringsmuligheder, der kan tilpasses.

*Stellar og Astral fås med trådløs forbindelse via ResMed Connectivity Module (RCM). Lumis har indbygget AirView-trådløs forbindelse.

Vi præsenterer AirView til ventilation

Se videoen og få information om de vigtigste funktioner i AirView til ventilation. 

 • Interaktiv rapportering: se tendenser på tværs af alle programmer og indstillinger 
 • Styring med undtagelser: Modtag automatiske meddelelser, når der registreres variationer 

Du kan få flere oplysninger om hver enkelt funktion ved at rulle ned og at se vores instruktionsvideoer eller læse vores ofte stillede spørgsmål. 

Enkel dataadgang, -analyse og -deling

Airview-ventilation-view-data-telemonitoring
 • Adgang til relevante kliniske data på én skærm giver et hurtigt overblik over kliniske værdier og korrelationer.
 • Få vist respiratoriske resultater for perioder på 1-90 dage og inden for 1-24 timer.
 • Zoom ind på interessante kliniske oplysninger og specifikke behandlingsværdier.
 • Gem eller print skærmvisninger, eller lav rapporter.

Strømlin patientstyringen

 • Modtag dashboard-meddelelser, når patienter har brug for opmærksomhed, med udgangspunkt i dine valgte parametre.
 • Følg ændringerne i patienters kliniske tilstand eller behandlingsparametre takket være brugertilpassede regler og grænseværdier. 
 • Filtrer dine ventilerede patienter efter type aktiv underretning, patientprofil, placering eller klinisk bruger for at fokusere på en bestemt gruppe eller en individuel patient.  

Omsætter kliniske data til behandling, som er tilpasset den enkelte patient

Når du har adgang til relevante kliniske data og har etableret et effektivt monitoreringssystem, kan du trygt have tillid til, at dine patienter får den korrekte pleje.

AirView til ventilation - ofte stillede spørgsmål

Hvis du allerede har en AirView-konto, kan du kontakte din ResMed-repræsentant eller sende en e-mail til: support.airview[at]resmed.eu. 

Hvis du endnu ikke har en AirView-konto, kan du kontakte din ResMed-repræsentant eller register here. Hvis du gerne vil have en demonstration først, kan du kontakte os ved at udfylde denne formular. 

En række instruktionsvideoer, der viser de nye funktioner for AirView til ventilation, kan ses her

Du kan også bede din ResMed-repræsentant om en online demonstration eller anmode om én her

Instruktionsvideoer om AirViews funktioner vedrørende søvnapnø kan ses på vores træningsside.

Se en instruktionsvideo om, hvordan du fjernbetjent ændrer apparatets indstillinger her. Bemærk, at denne funktion kun fås til Air10- og Lumis-apparater. 

Ja, se vores video tutorials og Troubleshooting Guide til Air10™ og Lumis™. Hvis du har brug for hjælp til Stellar- og Astral-apparater kan du kontakte support.airview@resmed.eu

Vores kundesupport-team kan kontaktes på: support.airview@resmed.eu

Vores website er en god kilde til information. Hvis du foretrækker at tale med nogen, kan du kontakte en ResMed-produktspecialist ved at udfylde en formular her.   

Fanen Therapy Data (behandlingsdata) viser data fra din patients ventilationsapparat* fordelt på tidsperiode og program.

For at få vist data for en specifik tidsperiode skal du bruge kalender-panelet og vælge en af følgende valgmuligheder:

7 dage: viser tilgængelige data fra den sidste uge.

30 dage: viser tilgængelige data fra den sidste måned.

Brugerdefineret: viser de data, der er tilgængelige inden for det datointerval, du vælger.

Den valgte tidsperiode fremhæves i grafen.

Bjælken i kalender-panelet viser dagligt brug i alt i timer og minutter på tværs af alle tilgængelige programmer:

Fuld bjælke indikerer 24-timers brug.

Halv bjælke indikerer 12-timers brug.

Tom bjælke indikerer ingen brug eller ingen data.

**Fås kun til Lumis-, Astral- og Stellar-apparater

Du kan bruge fanen Therapy Data til at zoome ind for at se detaljerede behandlingsdata time for time* for alle programmer i behandlingsdiagrammet.

Vælg en dag i kalender-panelet for at se detaljerede data for den pågældende 24-timers periode.

For at zoome ind på en specifik periode den pågældende dag skal du vælge 4, 8, 12 eller 24 timer i panelet ‘View’ ved siden af datoen.

For at zoome yderligere ind skal du klikke og trække i en af enderne på den blå bjælke for valg af tidspunkt for at indsnævre dit valg til en specifik time eller tidsinterval.

**Fås kun til Lumis-, Astral- og Stellar-apparater

For at få de seneste behandlingsdata fra dine patienters apparater skal du gøre følgende: 

 1. Klik på Update data now. 
 1. Klik på Request latest data for at bekræfte 
 1. Opdatér siden for at få vist de hentede data. 

Bemærk: Det kan tage lidt tid at opdatere siden. Du behøver ikke at blive på siden, mens AirView henter de seneste data. 

Se brugervejledningen og quick-guide for opsætning af RCM for instruktioner.

Data overføres via et 3G trådløst datanetværk med en 2G som backup-løsning.

RCM har ikke nogen indikator, der viser, hvornår data er blevet overført. For at sikre at alle data overføres, bør patienter og plejepersonale opfordres til at bevare forbindelsen mellem deres apparat og RCM

RCM skal være tilsluttet strøm og en tændt enhed for at sikre, at patientens behandlingsdata kan overføres korrekt. Bemærk, at apparatet kun kan overføre data, hvis det er inden for rækkevidde af et datanetværk.

Når brugeren forbinder RCM til en ny ResMed-enhed, registrerer den de sidste sessioner, der er sendt til AirView, og sender alle de sessioner, der ikke tidligere er blevet uploadet til platformen. Hvis enheden ikke har været tilsluttet et RCM i lang tid, sender RCM kun de sidste syv dages historiske data.

RCM har til formål at overføre patientdata til AirView, og dette vil kun være muligt, når RCM’en er tilsluttet enheden, og enheden er tændt.

Alle patientdata gemmes på enheden, og når RCM er tilsluttet den, registrerer det, om der er nye sessioner, der ikke er sendt til AirView, og starter dataoverførslen. Det samme RCM kan bruges sammen med flere enheder. Man skal altid at sørge for, at det er tilsluttet længe nok til at sikre korrekt dataoverførsel.

For Stellar findes det trecifrede enhedsnummer på side 11 i apparatets menu. Klik på informationsknappen 11 gange for at komme til denne side. For Astral tryk på UI-skærminformationsmenuen, og tryk derefter på fanen Device.

AirView til ventilation: Instruktionsvideo

 

 

Strømlin styringen af dine ventilerede patienter

Den nyttige funktion ”management by exception” (styring med undtagelser) meddeler, når patienter har brug for ekstra opmærksomhed ved automatisk at identificere ændringer med udgangspunkt i de parametre, du har valgt.

 

 

Nem adgang til og analyse af kliniske data

AirView giver hurtig adgang til detaljerede kliniske data og overblik på én skærm. Den interaktive præsentation giver mulighed for at gennemgå dine patienters respiratoriske værdier for en perioder på 1-90 dage og inden for 1-24 timer på tværs af alle de programmer, som apparatet understøtter.

 

 

Ændringer af Lumis-apparatets modus og indstillinger remotely

AirView for Ventilation giver dig mulighed for at ændre Lumis-apparatets modus og indstillinger eksternt, få værdifuld indsigt i dine patienters brugsdata med et brugsfragmenteringsdiagram, monitorer deres behandlingsdata og føle dig sikker på, at de modtager passende pleje.

 

 

Gem og del oplysninger**

Når du identificerer en ændring eller interessante data, kan du printe, gemme og dele skærmbilledet med dine kolleger med ganske få klik.

** For at beskytte patienternes personoplysninger skal du kun dele data, der er relateret til deres behandlingsopfølgning.

[Symposium]
Telemonitorering til hjemmeventilerede patienter

Få et indblik i de muligheder, som vores telemonitoreringsplatform giver ventilerede patienter, herunder brug af datasæt for at få en dybere forståelse af din patient og management by exception.