Lumis HFT – Hjemme high-flow behandlingsapparat til KOL | ResMed

Lumis HFT

En komplet high-flow behandlingsløsning

Lumis HFT-apparatet er designet til at levere fordelene ved fugtning og flow til hjemmebaserede KOL-patienter, der er ramt af kronisk hoste med slimproduktion. Med indbygget trådløs forbindelse gør Lumis dig i stand til at monitorere alle dine respiratoriske patienter i AirView, ResMeds sikre hostede*, cloud-baserede patientadministrationssystem.

  • Lumis-HFT-high-flow-behandling-ResMed
  • HFT video animation
Lumis-HFT-high-flow-behandling-ResMed
Lumis-HFT-high-flow-behandling-ResMed
HFT video animation

Forenkle livet med et brugervenligt high-flow behandlingsapparat

Lumis HFT kan levere en hel nat** med opvarmet, fugtet luft – med eller uden ilt – og har justerbare flow-, temparatur- og fugtindstillinger.

Brugerfladen er designet til at være intuitiv og nem at navigere. HumidAirTM opvarmet fugter og ClimateLineAirTM opvarmede slange er nemme at fjerne og rengøre og kan genbruges.

Lille, let og stille***, Lumis HFT er designet til at levere behagelig behandling i hjemmet og smelte i baggrunden for patientens liv.

lumis-high-flow-behandling-patient-hjemme

Opsæt, titrer og monitorer let patienter

high-flow-behandling-oxygen-kol-patient-hjemmeopsætning (mobile)

Med kun tre indstillinger og en ligetil brugerflade, det er hurtigt og nemt at opsætte og titrere nye patienter. Du kan også tilføje og fugte ilt til KOL-patienter, som får langvarig iltbehandling (LTOT) og har kronisk hoste med slimproduktion. Lumis HFT bruger standard ResMed Air10-reservedele og tilbehør såsom filtre, fugterkammer og slanger. Dette kan hjælpe med at forenkle uddannelse, vedligeholdelse og logistik.

Bevar overblikket til enhver tid

Hurtig identification og fejlfinding af problemer kan hjælpe med at forbedre adherence og reducere frafald. Men det kan være svært at holde godt øje med alle dine patienter. Derfor kan du med AirView til HFT monitorere:

  • Dine patienters behandlingsvarighed og brugsmønstre
  • SpO2 værdier****, som kan vise sig at være nyttige under titrering eller opfølgning af HFT-patienter, der har behov for supplerende ilt.

Når du identificerer et problem eller et datapunkt af interesse, kan du nemt generere en forudkonfigureret rapport, som du kan dele med kollegaer og plejepersonale.

AcuCare HFNC

Par Lumis HFT med ResMeds holdbare AcuCare high-flow-nasalkateter. Den er designet til at være nem at tilpasse og kan levere op til 30 dages hjemmebaseret high-flow behandling.

Arbejder sammen med Lumis HFT

ClimateLineAir opvarmet slange opretholder temperaturen i den fugtede luft, når den passerer gennem slangen.

HumidAir opvarmet fugter er designet til at afhjælpe tørhed og tilstopning og kan nemt indsættes i apparatet.

ResMed oximeteradapter forbinder et NONIN Xpod™ oximeter til en Air10-, Lumis- eller Lumis HFT-apparat for at registrere iltmætningsniveauer.

Sådan køber du Lumis HFT

Kontakt vores kundeservice eller din lokale salgskonsulent for at få flere oplysninger om køb af ResMed-produkter.

Dokumentcenter

Lumis HFT faktaark
Se PDF ➜

FAQ om Lumis HFT

Støjniveauer er subjektive og afhænger af den valgte flowindstilling. Apparatet er designet til at være stille***, så folk kan sove og tale, mens den er i brug.

Ja. Det er dog muligt, at behandlingen bliver mindre effektiv I tilfælde af vejrtrækning gennem munden.

Lumis HFT registrerer behandlings- og apparatsdata, der kan bruges til at monitorere brugsmønstre og behandlingsvarighed. SpO2 kan måles, hvis apparatet er parret med en SpO2-overvågningsenhed.

Det anbefales ikke at bruge forstøvere, da det høje flow fremmer wash out.

Lumis HFT kan bruges med eller uden supplerende ilt.

Op til 15 L/min supplerende ilt kan tilsættes fra en iltkoncentrator med kontinuerlig flow, eller en iltflaske derhjemme, eller en vægforsyning på hospitalet. Om nødvendigt kan yderligere ilt (gennem en seperat enhed) ordineres af lægen.

Lumis HFT har ingen alarmer, men den har advarsler. Nogle advarsler er justerbare (f.eks. tomt kar), mens andre er permanent tændt. ​

Nej, invasive brug og trakeostomi er kontraindiceret for Lumis HFT.

Opvarmning tager 10-20 minutter afhængigt af den omgivende temperatur. Det anbefales, at patienter venter, indtil opvarmningen er afsluttet, før behandlingen påbegyndes. Tørringstilstanden starter automatisk, når behandlingen stopper, og apparatet går på standbytilstand efter 90 minutter.

Opvarmning tager 10-20 minutter afhængigt af den omgivende temperatur. Det anbefales, at patienter venter, indtil opvarmningen er afsluttet, før behandlingen påbegyndes. Tørringstilstanden starter automatisk, når behandlingen stopper, og apparatet går på standbytilstand efter 90 minutter.

Nej. Oxygen tilsættes ved iltkilden og blandes med den indsugede luft i apparatet.

Luftfilteret skal udskiftes mindst hver 6. måned. Det opvarmede fugtkammer skal udskiftes hver 3. måned. Luftslangen skal udskiftes hver 6. måned. Slange omslaget skal udskiftes, hvis den bliver slidt eller beskadiget.

Patienter skal veje mere end 30 kg. Der er ingen specifikke aldersbegrænsninger.

Lumis HFT er designet til brug ved stuetemperatur (18-28°C). ​

Lumis HFT har indbygget trådløs forbindelse og er kompatibel med AirView. Den same AirView-konto kan bruges til at monitorere og afministrere alle dine søvn- og respiratoriske patienter. For at kunne se HFT-patienter, filtrer “Alle patienter” efter type behandling.

Hvis du allerede er registreret hos AirView, bedes du kontakte din ResMed-repræsentant eller sende en e-mail til support.airview[at]resmed.eu.

Hvis du endnu ikke har en AirView-konto, bedes du kontakte din ResMed-repræsentant eller registrere dig her. Hvis du ønsker en demo først, så kontakt os venligst.

Apparatets brug og behandlingsvarig samt SpO2 værdier**** er vist på diagrammer. Apparatsoplysninger og -indstillinger vises på fanen recept. Patients personlige oplysninger og lægeoplysninger mv. vises på fanen patientoplysninger.

Mere om high-flow behandling

AirView til HFT giver dig mulighed for at se og analysere behandlingsvarighed og brugsmønstre for dine patienter på high-flow behandling, kontrollere deres SpO2-værdier**** og hurtigt identificere problemer, hvis de opstår.

AirView til HFT giver dig mulighed for at se og analysere behandlingsvarighed og brugsmønstre for dine patienter på high-flow behandling, kontrollere deres SpO2-værdier**** og hurtigt identificere problemer, hvis de opstår.

Opdag nøgleresultater fra nyere klinisk forskning om nasal high-flow behandling til KOL-patienter behandlet i hjemmet.

Bliv fortrolig med HFT ved at lære om dets virkningsmekanismer, udforske, hvordan det bruges ved KOL, og læse svar på ofte stillede spørgsmål.

Dette indhold er kun beregnet til sundhedsprofessionelle.

Se venligst brugervejledningen og de kliniske vejledninger for relevant information vedrørende eventuelle advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

Lumis HFT er ikke egnet til respirator patienter.

Brug kun nasalkatetre anbefalet af ResMed.

* AirView blev bygget til at være sikkert og i overensstemmelse med (EU) 2016/679 (General Data Protection Regulation) og nationale love om privatliv. Vores hostingudbyder i Europa er en tredjepartsvirksomhed, der har den strenge franske ASIP Santé-certificering samt ISO 27001-certificeringen til at hoste medicinske data.

**Lumis kan levere op til 16 timers flow ved 15 L/min. Se brugervejledningen for at få flere oplysninger. Indstil ved fugtighed – Niveau 3, slangetemperatur 37°C og omgivelsestemp. 23°C

*** ClimateLine Air: 38 dBA med usikkerhed på 2 dBA / ClimateLine Air og 5 L/min supp. O2: 39 dBA med usikkerhed på 2 dBA – Som målt i henhold til ISO 80601-2-74:2017 (HFT-tilstand)

**** Når parret med ResMeds SpO2-overvågningsenhed.