Lumis HFT - high-flow behandlingsapparat til KOL | ResMed

Lumis HFT

High-flow behandling for KOL

Lumis HFT-apparatet er designet til at levere fordelene ved fugtning og flow til patienter med KOL. Det kan bruges derhjemme og velegnet til KOL-patienter, der er ramt af kronisk hoste med slimhindeproduktion.

Forenkle livet med et brugervenligt high-flow behandlingsapparat

Lumis HFT kan levere en hel nat* med opvarmet, fugtet luft – med eller uden ilt – ved justerbare flow-, temparatur- og fugtindstillinger. Brugerfladen er designet til at være intuitiv og nem at navigere. Den genopfyldelige HumidAirTM opvarmet fugter og ClimateLineAirTM opvarmede slange er nemme at fjerne og rengøre og kan genbruges. Lille, let og stille**, Lumis HFT er en diskret fremtræden i patientens liv og leverer behagelig behandling i hjemmet.

Opsæt, titrer og monitorere let patienter

Med kun tre indstillinger og en ligetil brugerflade kan du hurtigt og nemt opsætte og titrere nye patienter. Det er let at tilføje og fugte ilt til KOL-patienter, der har kronisk hoste med slimhindeproduktion og får langvarig iltbehandling (LTOT). Oxygenmætning kan overvåges, hvis det er nødvendigt.*** Lumis HFT bruger standard ResMed Air10-reservedele og tilbehør såsom filtre, fugterkammer og slanger. Dette kan hjælpe med at forenkle uddannelse, vedligeholdelse og logistik.

Lumis HFT komplet løsning

Oplev op til 30 dages hjemmebaseret high-flow-behandling ved at parre Lumis HFT med vores nye AcuCare high-flow-nasalkateter.

Hvor køber jeg dette produkt?

Kontakt vores kundeservice eller din lokale repræsentant for flere oplysninger om køb af produkter fra ResMed.

Vejledningsvideoer

FAQ om Lumis HFT

Støjniveauer er subjektive og afhænger af den valgte flowindstilling. Apparatet er designet til at være stille**, så folk kan sove og tale, mens den er i brug.

Ja. Det er dog muligt, at behandlingen bliver mindre effektiv I tilfælde af vejrtrækning gennem munden.

Lumis HFT registrerer behandlings- og apparatsdata, der kan bruges til at monitorere brugen såvel som subjektive symptomer som dyspnø under højintensiv træning og sekretionsstyring. SpO2 kan males, hvis apparatet er parret med en SpO2-monitoreringsenhed.

Det anbefales ikke, da det høje flow fremmer wash out.

Lumis HFT kan bruges med eller uden supplerende ilt.

Op til 10 L/min supplerende ilt kan tilsættes fra en iltkoncentrator med kontinuerlig flow, eller en iltflaske derhjemme, eller fra en vægforsyning på hospitalet. Om nødvendigt kan yderligere ilt (gennem en seperat enhed) ordineres af lægen.

Lumis HFT kan bruges med en række nasalkatetre. Størrelsen skal vælges efter patientens behov.

Lumis HFT har ingen alarmer, men den har advarsler. Nogle advarsler er justerbare (f.eks. tomt kar), mens andre er permanent tændt.

Nej, invasive brug og trakeostomi er kontraindiceret for Lumis HFT.

Opvarmning tager 10-20 minutter afhængigt af den omgivende temperatur. Det anbefales, at patienter venter, indtil opvarmningen er afsluttet, før behandlingen påbegyndes. Tørringstilstanden starter automatisk, når behandlingen stopper, og apparatet går på standbytilstand efter 90 minutter.

Nej. Oxygen tilsættes ved iltkilden og blandes med den indsugede luft i apparatet.

Luftfilteret skal udskiftes mindst hver 6. måned. Det opvarmede fugtkammer skal udskiftes hver 3. måned. Luftslangen skal udskiftes hver 6. måned. Slange omslaget skal udskiftes, hvis den bliver slidt eller beskadiget.

Patienter skal veje mere end 30 kg. Der er ingen specifikke aldersbegrænsninger.

Lumis HFT er designet til brug ved stuetemperatur (18-28°C).

Relaterede produkter

Non-invasiv ventilationsapparat med invasive muligheder til behandling af ikke-afhængige patienter

Læs mere

Invasiv og non-invasiv ventilationsapparat til ikke-afhængige til fuldt afhængige patienter

Læs mere

Non-invasiv ventilationsapparat til behandling af ikke-afhængige patienter

Læs mere

Lumis HFT er ikke egnet til respirator patienter.

Ikke-kontraktuelt billede af næse cannula – Brug kun næse cannula anbefalet af ResMed.

*Lumis kan levere op til 16 timers flow ved 15 L/min. Se brugervejledningen for at få flere oplysninger. Indstil ved fugtighed – Niveau 3, og omgivelsestemp. 23°C

** ClimateLine Air: 37 dBA med usikkerhed på 2 dBA / ClimateLine Air og 5 L/min supp. O2: 45 dBA med usikkerhed på 2 dBA – Som målt i henhold til ISO 80601-2-74:2017 (HFT-tilstand)

*** Når det er parret med en SpO2-overvågningsenhed.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]