AirView - fjernovervågning til ventilatorer

Effektiv styring af ventilerede patienter via hurtig fjernadgang til detaljerede kliniske data og brugertilpassede meddelelser.

Vi præsenterer AirView til ventilation

Med AirViews nye egenskaber og funktioner kan du hurtigt få adgang til kliniske data fra dine patienters ResMed-ventilationsapparater* og nemmere triage og prioritere mellem dine ventilerede patienter.

AirView til ventilation: instruktionsvideoer

Strømlin styringen af dine ventilerede patienter**

Den nyttige funktion ”management by exception” (styring med undtagelser) meddeler, når patienter har brug for ekstra opmærksomhed ved automatisk at identificere ændringer med udgangspunkt i de parametre, du har valgt.

Nem adgang til og analyse af kliniske data

AirView giver hurtig adgang til detaljerede kliniske data og overblik på én skærm. Den interaktive præsentation giver mulighed for at gennemgå din patients respiratoriske værdier for en perioder på 1-90 dage og inden for 1-24 timer på tværs af alle de programmer, som apparatet understøtter.

Omsætter kliniske data til pleje tilpasset den enkelte patient

patient‐ventilation‐fjernovervågning‐airview mobile

Når du har adgang til relevante kliniske data og har etableret et effektivt overvågningssystem, kan du trygt have tillid til, at dine patienter får den korrekte pleje.

FAQ

Hvis du allerede har en AirView-konto, kan du kontakte din ResMed-repræsentant eller sende en e-mail til: support.airview@resmed.eu.

Hvis du endnu ikke har en AirView-konto, kan du kontakte din ResMed-repræsentant eller tilmelde dig her. Hvis du gerne vil have en demonstration først, kan du kontakte os ved at udfylde denne formular.

En række instruktionsvideoer, der viser de nye funktioner for AirView til ventilation, kan ses her.  [Link to video component in the page]

Du kan også bede din ResMed-repræsentant om en online demonstration eller anmode om én her. [Link to lead gen in the page]

Instruktionsvideoer om AirViews funktioner vedrørende søvnapnø kan ses på vores træningsside.

Se en instruktionsvideo om, hvordan du fjernbetjent ændrer apparatets indstillinger her. Bemærk, at denne funktion kun fås til Air10- og Lumis-apparater.

Ja, se vores træningsvideoer og fejlfindingsvejledning til Air10™- og Lumis™-apparater. Hvis du har brug for hjælp til Stellar- og Astral-apparater kan du kontakte support.airview@resmed.eu

Vores kundesupport-team kan kontaktes på: support.airview@resmed.eu

Vores websted er en stor kilde til information. Hvis du foretrækker at tale med nogen, kan du kontakte en ResMed-produktspecialist ved at udfylde en formular her.

Fanen Therapy Data (behandlingsdata) viser data fra din patients ventilationsapparat* fordelt på tidsperiode og program.

For at få vist data for en specifik tidsperiode skal du bruge kalender-panelet og vælge en af følgende valgmuligheder:

7 dage: viser tilgængelige data fra den sidste uge.

30 dage: viser tilgængelige data fra den sidste måned.

Tilpas: viser det datointerval, du vælger.

Den valgte tidsperiode fremhæves i grafen.

Bjælken i kalender-panelet viser dagligt brug i alt i timer og minutter på tværs af alle tilgængelige programmer:

Fuld bjælke indikerer 24-timers brug.

Halv bjælke indikerer 12-timers brug.

Tom bjælke indikerer ingen brug eller ingen data.

 

**Fås kun til Lumis-, Astral- og Stellar-apparater

Du kan bruge fanen Therapy Data til at zoome ind for at se detaljerede behandlingsdata time for time* for alle programmer i behandlingsdiagrammet.

Vælg en dag i kalender-panelet for at se detaljerede data for den pågældende 24-timers periode.

For at zoome ind på en specifik periode den pågældende dag skal du vælge 4, 8, 12 eller 24 timer i panelet ‘View’ ved siden af datoen.

For at zoome yderligere ind skal du klikke og trække i en af enderne på den blå bjælke for valg af tidspunkt for at indsnævre dit valg til en specifik time eller tidsinterval.

 

**Fås kun til Lumis-, Astral- og Stellar-apparater

For at få de seneste behandlingsdata fra dine patienters apparater skal du gøre følgende:

  1. Klik på Update data now.
  2. Klik på Request latest data for at bekræfte
  3. Opdatér siden for at få vist de hentede data.

Bemærk: Det kan tage lidt tid at opdatere siden. Du behøver ikke at blive på siden, mens AirView henter de seneste data.

Data overføres via et 3G trådløst datanetværk med en 2G fallback-version.

RCM har ikke nogen indikator, der viser, hvornår data er blevet overført. For at sikre at alle data overføres, bør patienter og plejepersonale opfordres til at bevare forbindelsen mellem deres apparat og RCM.

RCM skal være tilsluttet for at sikre, at patientens behandlingsdata overføres korrekt.

Bemærk, at apparatet kun kan overføre data, hvis det er inden for rækkevidde af et datanetværk.

For Stellar findes det trecifrede enhedsnummer på side 11 i apparatets menu. Klik på informationsknappen 11 gange for at komme til denne side.

For Astral tryk på UI-skærminformationsmenuen, og tryk derefter på fanen Device.

**Stellar og Astral fås med trådløs forbindelse via ResMed Connectivity Module (RCM). Lumis har indbygget AirView-trådløs forbindelse.
**Kommer snart