AirView™

Software til administration af patientdata

AirView opretter forbindelse til ResMeds søvn- og ventilationsapparater*, så du kan håndtere patienter med forskellige behandlinger. Det sikre webbaserede AirView-system forenkler patientadministration, rapportering og teknisk fejlsøgning ved at give det kliniske personale fjernadgang til apparatdataene. Brug mindre tid på administration og mere tid på patientpleje.

AirView til respirationsbehandling

AirView er blevet opgraderet med nye egenskaber og funktioner, der understøtter effektiv håndtering af ventilerede patienter. 

  • Gør det enkelt at foretage triage og prioritere patienterne med en nyttig “styring efter undtagelsesprincippet”-funktion***. 
  • Se alle kliniske data på samme skærm, analyser detaljer og tendenser, og gem og del derefter dine oplysninger og din nye databaserede viden. 

Strømlin patientstyringen

airview-patient-data-management-software-action-groups-resmed-mobile

AirView kan bruges til automatisk at filtrere dine patienter i grupper, så du lettere kan prioritere patienterne med mest brug for opmærksomhed.
Det kan hjælpe dig med at administrere dine patienter mere effektivt ved at koncentrere din opmærksomhed på de patienter, der har mest brug for din hjælp.

Gør kliniske data til klinisk handling

Remote-settings-view-data-ventilation-Airview-telemonitoring-ResMed

ResMeds søvn- og respirationsapparater med trådløs forbindelse overfører patienternes apparat- og behandlingsstatistik til AirView*, som viser oplysningerne i en letlæselig grafik. Med let adgang til data fra apparater og behandling kan du identificere problemer og gribe hurtigt ind, hvis patienten har brug for hjælp.

Fejlfinding med AirView fjernassistent**

AirViews fjernassistent-funktion giver dig mulighed for at fejlsøge tekniske problemer på afstand, ligesom du omgående kan reagere på patientens bekymringer. Det skaber tryghed blandt dine patienter, hvilket igen skaber øget patientcompliance på lang sigt.

Referencer:

*Stellar og Astral fås med trådløs forbindelsesfunktion via ResMed Connectivity Module (RCM). Air10 og Lumis har indbygget trådløs forbindelse til AirView.

**Remote Assist-funktionen fås ikke til Stellar- og Astral-apparater