Søvnapnøapparater

ResMeds behandlingsløsninger til søvnapnø tilbyder en unik kombination af avancerede apparater, pålidelig komfort og effektiv, brugervenlig monitorering. Vores søvnapnøapparater er velegnede til patienter med forskellige former for luftvejslidelser, der resulterer i uregelmæssig vejrtrækning under søvn.

CPAP & AutoSet

Vores apparater til behandling af søvnapnø sikrer en diskret og effektiv behandling af patienter med søvnforstyrret vejrtrækning. Disse diskrete og effektive apparater garanterer avanceret behandling og optimal komfort.

Bilevel-behandling

Vores bilevel-apparater er ideelle til patienter med behov for PAP-behandling (positivt luftvejstryk), som ikke kan benytte CPAP-behandling. ResMeds bilevel-apparater er designet med henblik på komfort og sikrer samtidig en god og uforstyrret nats søvn.

Adaptiv servo-ventilation

Vores yderst responsive adaptive servo-respirationsapparater tilbyder dine patienter samme komfort som ved naturlig vejrtrækning, mens den avancerede teknologi skaber tryghed. Dette apparat egner sig til behandling af flere forskellige centrale luftvejslidelser.

Kan du ikke finde det produkt, du leder efter?

Det kan være, at det er udgået.
Besøg vores side med brugervejledninger og tekniske dokumenter for at få adgang til yderligere information.