Patientadministration for SDB

Det kan være en udfordring at få patienter til at fastholde deres behandling af søvnapnø i længere perioder. ResMed nedbryder barriererne for behandling ved hjælp af motiverende online monitoreringsløsninger og brugervenlige apparater. Vi tilskynder patienterne til at være vedholdende over længere perioder ved at give dem mulighed for selv at opleve fordelene ved vores motiverende og alsidige tilgang.  

Læs mere om langvarig behandlingscompliance

ResMeds forbundne løsninger gør det muligt for sundhedsprofessionelle at monitorere deres patienter proaktivt, ligesom de interaktive løsninger gør patienterne mere engagerede og interesserede i deres søvnapnø-behandling.

Patientcompliance er en af de største udfordringer for søvnapnø-behandling. Rettidig udskiftning og opgradering af patienternes udstyr er af afgørende betydning for behandlingens succes.

myAir, ResMeds online coaching-program, der indeholder søvndata, fremmer patienternes engagement og tilskynder dem til at fortsætte behandlingen af søvnapnø på lang sigt.

Patienter som er blevet diagnosticeret med en søvn- eller vejrtrækningsforstyrrelse finder det ofte betryggende at vide, at de ikke er alene. Det kan virke opmuntrende at høre andre patienter beskrive deres behandlingsrejse – fra diagnosticering til behandling med mere.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]