Nasalmasker til CPAP- og ventilationsapparater | ResMed

Nasalmasker til behandling af søvnapnø og luftvejslidelser

Vi tilbyder et bredt udvalg af nasalmasker, der er designet med en stabil og tætsluttende pasform og dermed sikrer effektiv behandling af søvnapnø og andre luftvejslidelser. Vores nasale CPAP-masker er inddelt i tre kategorier, der afspejler patienternes forskellige behov og søvnvaner. Kategorierne gør det nemmere for dig at vælge den rigtige maske til dine patienter.

Kan du ikke finde det produkt, du leder efter?

Det kan være, det er udgået. Kontakt din ResMed-produktspecialist for at få flere oplysninger. Du kan også gå ind på vores side med vejledninger og teknisk dokumentation for at få adgang til andre ressourcer.

 

Hvilken nasal CPAP-maske er den rigtige for min patient?

Vores CPAP-masker er inddelt i tre forskellige maskekategorier, Alsidig pasform, Frihed og Minimalistisk. Brug disse kategorier til at vælge den nasalmaske, der passer bedst til din patients søvnvaner og præferencer.

AirFit N30 Minimalist-maske
Patient-med-ResMed-AirFit-N30-nasal-minimalist-maske
AirFit N30i Frihed-maske
Patient-med-ResMed-AirFit-N30i-nasal-freedom-maske
AirFit N20 maske med Alsidig pasform
Patient-med-ResMed-AirFit-N20-nasal-versatile-fit-maske

Se andre typer masker til behandling af søvnapnø og luftvejslidelser

Vores sortiment omfatter flere forskellige letvægtsmasker, der egner sig optimalt til patienter på udkig efter en strømlinet nasalpudemaske, ukompliceret pasform og frit udsyn.

Læs mere

Fullfacemasker med en tætsluttende pasform til behandling af søvnapnø og luftvejslidelser. ResMeds fullfacemasker bliver hele tiden mindre, lettere og mere behagelige, uden at gå på kompromis med dækkeevne og stabilitet.

Læs mere

Vores ikke-ventilerede masker fås både som fullface- og nasalmasker med henblik på at kunne opfylde de mange forskellige patient- og behandlingsspecifikke behov. Vores masker udgør en sikker og behagelig løsning ved behov for non-invasiv ventilation på hospitalet eller i hjemmet.

Læs mere
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]