AirFit N20 nasalmaske til CPAP- og ventilationsapparater | ResMed

AirFit™ N20

Nasalmaske

Nasalmaske designet til at give en blid, effektiv og pålidelig behandlingsoplevelse1, også selvom du bevæger dig i søvne. AirFit N20 føles blød mod huden, den er let at tilpasse og behagelig at have på1. “For Her”-modellen er specialdesignet til kvinder.

Masken indeholder magneter, der kan interferere med visse implantater eller medicinske enheder. Se brugsanvisningen for komplet information, inklusive magnetkontraindikationer og advarsler.

  • AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
  • AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-her-resmed
  • airfit-n20-fitting-video-thumbnail
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-her-resmed
airfit-n20-fitting-video-thumbnail

Perfekt pasform med InfinitySeal

resmed-airfit-n20-cushion-mobile

I et nyligt studie blev det dokumenteret, at Airfit N20 InfinitySeal-cushion passer til 99,4% af alle ansigter.2

Med sit unikke konturdesign tilpasser silikonecushionen sig problemløst dit ansigt, uanset ansigtsform- og størrelse. Silikonecushionen bevæger sig umærkeligt sammen med dig natten igennem og får masken til at sidde tæt og sikkert for maksimal behandlingseffekt.

 

Patienternes foretrukne valg

AirFit-N20-nasal-mask-patient-tested-preferred-ResMed_mobile

AirFit N20 er designet til at levere den bedst mulige behandlingsoplevelse og har undergået en lang række tests med henblik på at dokumentere dette. Med AirFit N20 er du derfor sikker på at få en gennemtestet, behagelig og brugervenlig maske. I et nyligt studie angav 88 % af de adspurgte patienter, at AirFit N20 er mere behagelig og brugervenlig end den aktuelt markedsførende nasalmaske.1

Kombinationen af AirFit N20s forskellige egenskaber leverer en overlegen maskeoplevelse – 92% af patienterne i undersøgelsen foretrækker da også AirFit N20 frem for den aktuelt markedsførende nasalmaske.2

Vores dameserie: AirFit N20 for Her

airfit-n20-for-her-woman-cpap-mask-resmed-mobile

Denne serie er specialdesignet til vores mange kvindelige brugere, der dermed får mulighed for at vælge en mere personaliseret maske og opnå en bedre pasform i forhold til netop deres unikke ansigtstræk.

 

Skift til AirTouch N20 cushion

AirTouch-N20-memory-foam-cushion-compatible-with-AirFit-N20-mask-mobile

AirFit N20 silikonecushion kan udskiftes med den komfortable AirTouch N20 memoryskum-cushion3, så du kan skifte mellem de to, som du vil. Hver cushion størrelse klikker nemt ind i den samme maskeramme, hvilket giver dig flere valgmuligheder.

 

 

Køb online

Har du brug for nyt udstyr, tilbehør eller reservedele? I vores ResMed onlineshop finder du hurtigt det du søger. Tilmeld dig for at modtage vores nyhedsbrev, og du vil modtage information om vores seneste produkter og kampagner.

Hvordan tilpasser jeg min AirFit N20-maske?

Hvordan samler/adskiller jeg min AirFit N20-maske?

Hvordan vedligeholder/rengør jeg min AirFit N20-maske?

Interesseret i at udforske andre masketyper?

Hvordan sover du? Hvad værdsætter du? Vores maskekategorier hjælper dig med at identificere en CPAP-maske, der matcher dine søvnbehov og præferencer.

Minimalistiske CPAP-masker
Frihed CPAP-masker
CPAP-masker med Alsidig pasform
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Relaterede produkter

Med en blød memoryskum-cushion tilpasser den sig dine unikke ansigtskonturer

Se mere

En lille og støjsvag CPAP-maske i et brugervenligt og komfortabelt design

Se mere

Med luftslangen placeret oven på hovedet giver dette design dig frihed til at sove i enhver tænkelig stilling

Se mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

Kontraindikation
Masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret til brug af patienter, hvis de, eller personer i tæt fysisk kontakt med dem, mens de bruger masken, har følgende:

  • Aktive medicinske implantater, der interagerer med magneter (f.eks. pacemakere, implanterbare cardioverter-defibrillatorer (ICD),
    neurostimulatorer, cerebrospinalvæske (CSF)-shunts, insulin/infusionspumper)
  • Metalliske implantater/genstande, der indeholder ferromagnetisk materiale (f.eks. aneurismeclips/flowforstyrrelsesanordninger, emboliske spoler, stents, ventiler, elektroder, implantater til at genoprette hørelse eller balance med implanterede magneter, okulære implantater, metalsplinter i øjet)

Advarsel
Hold maskemagneterne i en sikker afstand på mindst 150 mm fra implantater eller medicinsk udstyr, som kan blive påvirket negativt af magnetisk interferens. Dette gælder for dig og alle, der er i tæt fysisk kontakt med din maske. Magneterne sidder i rammen og de nederste hovedbåndsclips og har en magnetisk feltstyrke på op til 400 mT. Når masken bæres, sørger magneterne for, at masken holdes på plads, men de kan løsnes ved et uheld, mens man sover. Implantater/medicinsk udstyr, herunder dem, der er anført under kontraindikationer, kan påvirkes negativt, hvis de ændrer funktion under eksterne magnetfelter eller indeholder ferromagnetiske materialer, der tiltrækker/afviser magnetfelter (nogle metalimplantater, f.eks. kontaktlinser med metal, tandimplantater, kranieplader af metal, skruer, borehulsafdækninger og knogleerstatningsudstyr). Kontakt din læge og producenten af dit implantat/andet medicinsk udstyr for at få oplysninger om effekten af magnetfelter.

Referencer:

  1. ResMed intern undersøgelse af 24 ResMed-patienter, der sammenligner den markedsledende maske med AirFit N20, gennemført i perioden 23/11/2015-21/12/2015; ID A3695085.
  2. ResMed AirFit N20 internal global fitting study of 159 existing ResMed patients, conducted 12/11/2015 ; ID A3697629.
  3. Brug af masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret hos patienter med følgende allerede eksisterende forhold: en metallisk hæmostatisk klemme implanteret i hovedet til reparation af en aneurisme og/eller metalsplinter i et eller begge øjne.

Indeholdet er sidst opdateret 10/2023