Se hvordan CPAP-behandling har hjulpet dem! | ResMed

Hvordan har overvågning af deres behandling med myAir hjulpet dem med at blive på sporet?

Føl dig tryg med de rigtige oplysninger fra myAir

For Rose gør myAir en forskel. Adgang til daglige søvndata og rådgivning letter søvnapnøbehandling og får hende til at føle sig tryg.*

Andre populære historier*

 

Motiveret til at foretage forbedringer

Hver dag mærker Anthony fordelene ved sin CPAP-behandling om natten. Hver morgen ser han, hvordan behandlingen virker, når han tjekker sin statistik på myAir.

 

Energi til hele dagen, hver dag

Paul havde altid følt sig træt. Med effektiv behandling mod obstruktiv og central søvnapnø har han nu energien til at nyde sit liv og forhold.

 

Sover du hele tiden, men er alligevel træt?

Før han fik diagnosen, sov Andy konstant, men følte sig alligevel træt. Hør ham fortælle om fordelene ved CPAP-behandling og let, brugervenlig myAir-overvågning.

For disse patienter har CPAP-behandling forbedret deres energi i løbet af dagen, deres livskvalitet, personlige forhold med mere.

Find ud af mere

Læs om de nyeste behandlingsløsninger, se, hvordan du forbedrer din CPAP-oplevelse og drag fordel af mulighederne for at forbedre kvaliteten af ​​din søvn.

Hvis du har fået stillet diagnosen for nylig, har du muligvis nogle spørgsmål eller bekymringer, eller måske ønsker du blot gode råd. Vi er her for at hjælpe dig med at få en god start på din CPAP-behandling.

Find ud af mere

Følg med i behandlingen af din søvnapnø fra din telefon med myAir onlinesupportprogrammet. Det er inkluderet med ethvert ResMed Air10-apparat.

Find ud af mere

Din behandling bliver bedre med den rigtige CPAP-maske. Men hvordan vælger man den rette løsning blandt de mange forskellige masketyper og -størrelser?

Find ud af mere

References:

*Disse patienters historier er en ægte og dokumenteret redegørelse for den enkeltes respons på behandling. Udfald og resultater kan variere, og hver enkelt persons respons giver ingen indikation, hjemmel eller garanti for, at andre mennesker får den samme eller en lignende oplevelse. Tal med sundhedspersonalet for at få yderligere information.