AirFit P10 til AirMini nasalpudemaske | ResMed

AirFit™ P10 for AirMini*

Nasalpudemaske

Nasalpudemaske eksklusivt til AirMini, verdens mindste CPAP-apparat til dags dato. AirFit P10 til AirMini er designet til at levere ydelse, kompakt komfort og effektiv, indbygget vandfri befugtning. Masken er et godt supplement til dit AirMini-apparat.

 • AirFit-P10-for-AirMini-nasal-mask-for-travel-CPAP-him-resmed
 • AirFit-P10-for-AirMini-nasal-mask-for-travel-CPAP-right-resmed
 • AirFit-P10-for-AirMini-nasal-mask-for-travel-CPAP-fitting-resmed
AirFit-P10-for-AirMini-nasal-mask-for-travel-CPAP-him-resmed
AirFit-P10-for-AirMini-nasal-mask-for-travel-CPAP-him-resmed
AirFit-P10-for-AirMini-nasal-mask-for-travel-CPAP-right-resmed
AirFit-P10-for-AirMini-nasal-mask-for-travel-CPAP-fitting-resmed

Fornyelse af klassikeren AitFit P10

woman-sleeping-with-airfit-p10-for-airmini-cpap-mask-resmed-mobile

For at holde tingene enkle, har vi taget det innovative design af ResMeds mindste og bedst sælgende nasalpudemaske, AirFit P10, og tilpasset den til AirMini.

AirFit P10 til AirMini kombinerer de mest elskede funktioner fra den originale maske med vores nyeste teknologier.

Effektiv1 og vandfri luftfugtning

p10-for-airmini-HMX-waterless-humidification

Øg komforten med varm og behagelig luft, helt enkelt og uden besvær. AirFit P10 til AirMini gør brug af vores uundværlige ActiveAir-teknologi i form af en slange med indbygget ventil.

Denne specielle ventil gør det muligt at indsætte det vandfri HumidX™-luftfugtningssystem direkte mellem dig og ventilen, hvilket sikrer en effektiv luftfugtning.

Enkelt og brugervenligt design

airfit-p10-for-airmini-male-in-bed-resmed-mobile

AirFit P10 til AirMini kombineret med AirMini er ResMeds mindste system til behandling af søvnforstyrrelser.

Maskens kompakte pasform med placering under næsen og to-delt headgear gør det nemt at tilpasse masken selv. Masken består kun af 4 dele og designet med et intuitivt klik-system, der gør det nemt at bruge og samle masken for en gnidningsfri og ubesværet anvendelsesoplevelse i hverdagen.

Mere om AirMini

airfit-p10-for-airmini-solution-cpap-mask-resmed-mobile

Den lille størrelse, de smarte funktioner og de gennemtestede2-5 algoritmer sikrer, at du med AirMini-løsningen får den kvalitetsbehandling, du kender og forventer fra ResMed – med AirMini får du kort sagt en komplet løsning i et hverdagsvenligt design. Ved at kombinere AirMini-apparatet med AirFit P10 til AirMini får du et komplet behandlingssystem, der er designet til fungere perfekt sammen.

Løsningen omfatter ligeledes AirMini-appen, som du bruger til at følge med i dine behandlingsdata og forvalte din behandling fra din smartphone eller tablet.

Køb online

Har du brug for nyt udstyr, tilbehør eller reservedele? I vores ResMed onlineshop finder du hurtigt det du søger. Tilmeld dig for at modtage vores nyhedsbrev, og du vil modtage information om vores seneste produkter og kampagner.

Hvordan tilpasser jeg min AirFit P10-maske?

Hvordan samler/adskiller jeg min AirFit P10-maske?

Hvordan vedligeholder/rengøre jeg min AirFit P10-maske?

Relaterede produkter

En minimalistisk maske designet til at hjælpe dig med at blive i CPAP-behandling

Læs mere

En lille og støjsvag CPAP-maske i et brugervenligt og komfortabelt design

Læs mere

Ultrakompakt maske med slangen oppe på hovedet og QuietAir-albue

Læs mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

Referencer:

*Tilgængeligheden afhænger af det pågældende marked. Kontakt din lokale forhandler af medicinske hjælpemidler for flere oplysninger.
**Stand d. 4. april 2017.

  1. Svarer til medium-indstillingen på AirSense™ HumidAir™. Intern produkttest – data er registreret.
  2. Netzel et al. APAP device technology and correlation with patient compliance. Somnologie– Schlafforschung und Schlafmedizin 2014; DOI: 10.1007/s11818-014-0662-0
  3. Isetta et al. Comparative assessment of several automatic CPAP devices responses: a bench test study. ERJ Open Res 2015;1:00031-2015
 1. Zhu et al. All APAPs are not equivalent for the treatment of sleep disordered breathing: a bench evaluation of eleven commercially available devices. J Clin Sleep Med 2015 11(7):725-34
 1. Isetta et al. Novel Approach to Simulate Sleep Apnea Patients for Evaluation Positive Pressure Therapy Devices. PLoS ONE 11(3): e0151530.doi:10.1371/journal.pone.0151530