Apparater til behandling af søvnforstyrret vejrtrækning | ResMed

Søvnapnø behandling

Ikke alle søvnapnø- og respirationsapparater er ens. Hos ResMed brænder vi for at levere førsteklasses behandlingsløsninger, der kan hjælpe dig med at gøre en positiv forskel i dine patienters liv hver dag og hver nat.

Udforsk vores søvn- og respirationsapparater

Vores søvnapnøapparater er designet til at behandle søvnforstyrret vejrtrækning og tilbyder en unik komfort med dokumenteret effekt.

Uanset om din patient har behov for mekanisk ventilation i hjemmet, på hospitalet eller på farten, så tilbyder vores alsidige apparater en effektiv behandling af en lang række luftvejslidelser.

Se vores udvalg af udskiftelige reservedele og tilbehør, der sikrer optimal og kontinuerlig funktionalitet af dine patienters udstyr.

Flere innovative løsninger fra ResMed

ResMed tilbyder en lang række masker inden for de enkelte kategorier, der alle kombinerer letvægtskomfort med en tætsluttende og behagelig pasform.

Se alle ResMeds CPAP-masker og tilbehør

Med intuitive brugerflader og lettilgængelige rapporter hjælper vores løsninger inden for compliance-håndtering dig med at identificere og løse patientproblemer, proaktivt og rettidigt.

Se alle datahåndteringsløsninger fra ResMed

Vores omfattende diagnosticeringsløsninger gør det muligt for søvnlaboratorier at foretage søvnundersøgelser i patientens eget hjem via kompatibelt software. Dermed kan søvnlaboratoriet effektivt håndtere hvert eneste skridt i diagnosticeringsprocessen.

Se alle ResMeds diagnosticeringsløsninger