Hospitalsmasker til behandling af luftvejslidelser | ResMed

Hospitalsmasker til behandling af luftvejslidelser

Se ResMeds udvalg af hospitalsmasker og patienttilbehør. Vores udvalg er velegnet til non-invasiv ventilationsbehandling og behandling af luftvejslidelser. Sortimentet omfatter ventilerede og ikke-ventilerede fullfacemasker, high-flow nasalkateter samt engangspatienttilbehør til hospitaler. Disse løsninger opfylder en lang række forskellige behandlingsbehov og muliggør hurtig igangsættelse af respirationsbehandling hos indlagte patienter.

AcuCare F1-0
Ikke-ventileret fullfacemaske til hospitalsbrug

AcuCare F1-4
Ventileret fullfacemaske til hospitalsbrug

Kan du ikke finde det produkt, du leder efter?

Det kan være, det er udgået. Kontakt din ResMed-produktspecialist for at få flere oplysninger. Du kan også gå ind på vores side med vejledninger og teknisk dokumentation for at få adgang til andre ressourcer.

 

Læs mere om andre masketyper til behandling af søvnapnø og luftvejslidelser

ResMeds ikke-ventilerede (NV) masker til non-invasiv ventilation (NIV) er designet til at levere pålidelig og stabil respirationsstøtte i kombination med høj patientkomfort.

Læs mere

ResMeds fullfacemasker er designet til at sikre en behagelig og effektiv behandling af søvnapnø eller luftvejslidelser hos patienter, som trækker vejret gennem både næse og mund.

Læs mere

Vi tilbyder et bredt udvalg af nasalmasker, der er designet med en stabil og tætsluttende pasform og dermed sikrer effektiv behandling af søvnapnø og andre luftvejslidelser.

Læs mere