Søvnapnø-apparater | ResMed

Søvnapnøapparater

ResMeds behandlingsløsninger til søvnapnø er designet til at tilbyde en unik kombination af avancerede apparater, komfort og effektiv, brugervenlig monitorering. Vores søvnapnøapparater er velegnede til patienter med luftvejslidelser, der resulterer i uregelmæssig vejrtrækning under søvn.

AirSense 11, designet til en bedre start og bedre behandling på langt sigt

ResMed AirSense 11 er designet til at gøre det nemmere og mere bekvemt for patienter at starte på, tilpasse sig og følge behandlingen.1 Den tilbyder de nyeste ResMed PAP-funktioner og -teknologier samt over-the-air opgradering, der giver mulighed for løbende forbedringer i fremtiden.

CPAP & AutoSet

Vores apparater til behandling af søvnapnø sikrer en diskret og effektiv behandling af patienter med obstruktiv søvnapnø. Disse apparater er designet til at tilbyde avanceret behandling og patientkomfort.

AirSense 11 AutoSet
Behandlingsapparat med automatisk justering af lufttrykket, integreret luftfugter, trådløs forbindelse og bedre supportfunktioner.

AirSense 11 Elite
Behandlingsapparat med fast lufttryk, integreret luftfugter, trådløs forbindelse og bedre supportfunktioner.

AirSense 10 Elite
Behandlingsapparat med fast tryk

AirSense 10 AutoSet
Behandlingsapparat med autojusterbar tryk

AirSense 10 AutoSet for Her
Behandlingsapparat til kvinder med autojusterbar tryk

Bilevel-behandling

Vores bilevel-apparater er til patienter, der har behov for behandling med positivt luftvejstryk, men som ikke tolererer CPAP-behandling. ResMeds bilevel-apparater er designet med henblik på komfort og sikrer samtidig en god og uforstyrret nats søvn.

AirCurve 10 VAuto
Autojusterbar bilevel-behandlingsapparat

Adaptiv servo-ventilation

Vores responsive adaptive servo-respirationsapparater* tilbyder dine patienter samme komfort som ved naturlig vejrtrækning, mens den avancerede teknologi skaber tryghed. Dette apparat egner sig til behandling af flere forskellige centrale luftvejslidelser.

AirCurve 10 CS PaceWave
Synkroniseret behandling for CSA med og uden OSA

Kan du ikke finde det produkt, du leder efter?

Det kan være, det er udgået. Kontakt din ResMed-produktspecialist for at få flere oplysninger. Du kan også gå ind på vores side med vejledninger og teknisk dokumentation for at få adgang til andre ressourcer.

 

Find flere produkter

Uanset om din patient har behov for mekanisk ventilation i hjemmet, på hospitalet eller på farten, så tilbyder vores alsidige apparater en effektiv behandling af en lang række luftvejslidelser.

Se udvalg

Se vores udvalg af udskiftelige reservedele og tilbehør, der sikrer optimal og kontinuerlig funktionalitet af dine patienters udstyr.

Se udvalg

ResMeds masker til behandling af søvnapnø og luftvejslidelser er designet til at give komfortabel og effektiv behandling. Læs mere om vores store udvalg af fullfacemasker, nasalmasker og nasalpudemasker.

Se udvalg

I brugervejledningen kan du finde flere oplysninger vedrørende eventuelle advarsler og forholdsregler, der skal tages højde for før og under brugen af produktet.

Referencer:

*ASV-behandling er kontraindiceret hos patienter med kronisk, symptomatisk hjertesvigt (NYHA 2-4) med reduceret venstre ventrikels uddrivningsfraktion (LVEF ≤ 45 %) og moderat til svær dominerende central søvnapnø.

  1. ResMed Air11-undersøgelse af 146 patienter, udført fra 28. juni til 29. juli 2021. Q19: 62 % af patienterne rapporterede, at de følte sig trygge ved at starte PAP-behandling efter at være blevet oprettet på AirSense 11, N = 119 respondenter. Q10: 63 % af patienterne sagde, at PTA gav dem selvtillid til at indstille deres PAP-apparat korrekt, N = 49 respondenter. Data registreret; ID A5043180.