AirFit P30i ultrakompakt, tupe-up maske med pude-cushion | ResMed

AirFit™ P30i

Nasalpudemaske

Ultrakompakt maske med slangen placeret oven på hovedet, nasalpuder og QuietAir-ventilation. AirFit P30i’s lette og minimalistiske design med slangen placeret oven på hovedet giver patienterne frihed til at sove i deres foretrukne stilling. Det modulbaserede design gør det nemmere at styre lagerbeholdningen og giver patienterne flere valgmuligheder.1

  • AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-left-view-resmed
  • AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-front-view-resmed
  • AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-fitting-resmed
AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-left-view-resmed
AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-left-view-resmed
AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-front-view-resmed
AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-fitting-resmed

Behold nasalpuder, genvind friheden

airfit-p30i-cpap-mask-get-closer-to-your-partner-resmed-mobile

ResMed AirFit P30i er vores fleksible maske til patienter med behov for stor bevægelsesfrihed. Masken er designet med slangen placeret oven på hovedet, hvilket giver patienterne frihed til at sove i deres foretrukne stilling. Den behagelige SpringFit-ramme, de specialdesignede nasalpuder og slangen placeret øverst sikrer høj stabilitet i kombination med maksimal bevægelighed. Den praktiske quick release-adapter gør det uproblematisk for patienten at stå op om natten og koble sig fra apparatet.

Stille nætter med QuietAir

Quietair-P30i-resmed

QuietAir-ventilen er integreret i AirFit P30i’s nasalpude. Ventilen lukker udåndingsluften ud i rummet i en jævn og blid strøm, hvilket minimerer støjgener og skaber et behageligt og roligt miljø i soveværelset.2

Giv dine patienter øget valgfrihed

simplify-your-bedtime-routine_mobile_P30i

AirFit P30i’s modulære design giver flere muligheder med mindre udstyr. P30i bruger samme behagelige ramme2,3 og headgear som AirFit N30i. Dermed tager det kun et par klik at skifte mellem nasalmasken og nasalpudemasken.1 Dette fleksible system giver dine patienter maksimal valgfrihed på enkel og ukompliceret vis.

 

Det modulære design er ligeledes en stor fordel, når du skal ændre maskeforseglingen eller udskifte kontaktpunkterne. Og så optimerer og forenkler det lagerstyringen. Lige som AirFit N30i er AirFit P30i nem at tage på1,2 og leveres i to praktiske startersæt, der indeholder både ramme, headgear og to nasalpuder.

Udstyr din patient med AirFit P30i-masken

Samle/adskille AirFit P30i-masken

Vedligehold og rengør AirFit P30i-masken

Køb online

ResMeds webshop giver søvnlæger og øvrigt sundhedsfagligt personale øjeblikkelig adgang til prisoplysninger, forsendelsessporing og fakturering. Kontakt din ResMed-repræsentant for at oprette en brugerkonto, eller log ind for at købe de ønskede produkter fra ResMed og spore dine forsendelser.

 

Garanti & serviceydelser

Leder du efter informationer om garanti- og serviceydelser vedrørende ResMed AirFit P30i-nasalpudemasken?
Find svarene i vores ressourcecenter.

 

Nysgerrig efter at se vores andre masker?

ResMeds CPAP-maskekategorier er designet til at afspejle dine patienters behov og søvnvaner. Vores maskekategorier Alsidig pasform, Frihed og Minimalistisk gør det nemmere at finde den rigtige maske.

CPAP-masker i Minimalist-serien
CPAP-masker i Frihed-serien
CPAP-masker i Alsidig pasform-serien
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Relaterede produkter

Denne nasalmaske med slangen placeret oppe på hovedet er designet til at give patienterne frihed til at sove i alle stillinger

Se mere

En ultrakompakt nasalmaske, der giver en diskret og behagelig CPAP-oplevelse.

Se mere

En minimalistisk maske designet til at hjælpe dig med at blive i CPAP-behandling

Se mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

Referencer:

  1. AirFit P30i user guide, ResMed Ltd 2018. ID A4461185.
  2. ResMed eksternt 14-dages klinisk forsøg med 23 ResMed-patienter, gennemført i perioden 30/05/2018-22/06/2018. Data on file; ID A4387859.
  3. ResMed eksternt 7-dages klinisk forsøg med 24 ResMed og non-ResMed-patienter, udført i perioden 21-02-2018 – 12-03-2018. Data on file; ID A4320645.